طرز تهیه دسر شب یلدا با ژله و انار + ژله شب یلدا برای عروس

طرز تهیه دسر شب یلدا با ژله و انار + ژله شب یلدا برای عروس

طرز تهیه دسر شب یلدا اگر می خواهید برای شب یلدا یک دسر شیک و مجلسی داشته باشید حتما این دسر ژله ای …

طرز تهیه مارشمالو با ژله دسر خوشمزه و ساده با دو قلم

طرز تهیه مارشمالو با ژله دسر خوشمزه و ساده با دو قلم

طرز تهیه مارشمالو با ژله این دسر خوشمزه و ساده را می توانید با کمترین مواد اولیه خیلی ساده و سریع آماده کنید، …

طرز تهیه چیز کیک انار خوشمزه خانگی مخصوص شب یلدا

طرز تهیه چیز کیک انار خوشمزه خانگی مخصوص شب یلدا

طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا طولانی ترین شب سال می توانید این چیز کیک خوشمزه و مناسب فصل را آماده …

طرز تهیه فرنی برای افطار

طرز تهیه فرنی برای افطار طرز تهیه فرنی مجلسی طرز تهیه فرنی با ارد برنج برای ۴ نفر طرز تهیه فرنی برای ۶ نفر طرز تهیه فرنی برای ۱۰ نفر طرز تهیه فرنی برای ۲۰ نفر طرز تهیه فرنی با آرد برنج برای یک نفر طرز تهیه فرنی با آرد برنج برای دو نفر طرز تهیه فرنی با نشاسته

فرنی یک دسر خوشمزه و مقوی است که برای افطاری می توانید استفاده کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فرنی برای افطار + فرنی خوشمزه برای ۶ نفر در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۶ نفر
شیر۴ لیوان یا یک لیتر
آرد برنج۴ قاشق غذاخوری
شکر۴ قاشق غذاخوری
پودر هلنصف قاشق چایخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین، پودر گل محمدیبرای تزیین
خلال بادام و پستهبرای تزیین

طرز تهیه فرنی برای افطار

مرحله اول

برای درست کردن فرنی ۴ لیوان شیر ترجیحا پر چرب داخل قابلمه می ریزیم سپس برای هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری آرد برنج می ریزیم و کم کم هم می زنیم سپس قاشق های بعدی را اضافه می کنیم.

مرحله دوم

ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آرد خوب بپزد شیر که کمی گرم شد شکر را اضافه می کنیم البته مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد می توانید کمتر یا بیشتر بریزید سپس پودر هل را می افزاییم.

مرحله سوم

پودر هل، فرنی را  بسیار خوش عطر می کند و وقتی که به غلظتی که می خواهیم نزدیک شد گلاب را اضافه می کنیم و در انتها زعفران را می افزاییم و هم می زنیم می توانید وقتی می خواهید از روی حرارت بردارید ۲۰ گرم کره  هم اضافه نمایید.

مرحله چهارم

کره فرنی را لذیذ تر می کند وقتی به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت بردارید در ظرف بریزید و با پودر دارچین و گل محمدی و .. تزیین نمایید و برای سفره افطار در ماه رمضان استفاده نمایید. نوش جان.

 منبع: ashpazi-ba-shima

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 اسفند 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.