طرز تهیه دسر یخچالی خوشمزه و راحت با بیسکویت پتی بور
طرز تهیه دسر یخچالی
یکی از دسرهای راحت و خوشمزه برای مهمانی ها دسر یخچالی است که طعم بی نظیری دارد و می تواند میز پذیرایی شما را زیباتر کند، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر یخچالی خوشمزه و راحت با بیسکویت پتی بور در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای دسر یخچالی | |
خامه قنادی | نیم کیلو |
پنیر خامه ای | ۱۵۰ گرم |
شکلات یا ترافل | ۱۰۰ گرم |
ویفر شکلاتی | ۵۰ گرم |
بیسکویت پتی بور | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۱ پیمانه |
طرز تهیه دسر یخچالی
مرحله اول
برای درست کردن این دسر یخچالی خوشمزه در ابتدا خامه قنادی را در ظرفی می ریزیم و با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد سپس پنیر خامه ای را می افزاییم یکی بار در زمان هم زدن دورگیری کنید تا همه مواد از ظرف جدا شده و با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم
در این مرحله ترافل را بیافزایید سپس ویفر شکلاتی را با دست خرد کرده و اضافه می کنیم و هم می زنیم از یک رینگ مستطیلی استفاده می کنیم و زیر آن یک بشقاب قرار می دهیم رینگ شبیه قالب است اما کف ندارد.
مرحله سوم
بیسکویت پتی بور را در شیر می زنیم و کف رینگ یک لایه می چینیم سپس موادی که با خامه و پنیر خامه ای درست کرده بودیم را روی آن می ریزیم و صاف می کنیم در ادامه یک لایه دیگر از بیسکویتی که در شیر خیس کرده ایم می چینیم.
مرحله چهارم
رینگ را برای ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس دور تا دور آن را با چاقو جدا کرده و رینگ را بیرون می آوریم و دسر را برش می زنیم این دسر خوشمزه را برای مهمانی ها آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
منبع : cook.mag