طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده و خوشمزه بدون ریزش
طرز تهیه کباب کوبیده
کباب کوبیده یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که خانگی آن طعم و مزه دیگری دارد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده و خوشمزه بدون ریزش در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت سردست گوساله | نیم کیلو |
گوشت قلوه گاه گوسفندی | نیم کیلو |
پیاز بزرگ | ۵ عدد |
نمک | ۱ قلشق چای خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه کباب کوبیده
مرحله اول
برای درست کردن کباب کوبیده در ابتدا به گوشت نمک و فلفل را بیافزایید سپس آن را با دنده درشت چرخ گوشت یک بار چرخ کنید سپس پیازها را پوست گرفته و بشویید سپس رنده کنید یا چرخ کنید و برای حدود یک ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله دوم
با این کار پیاز طعم شیرینی پیدا می کند و کباب شما بی نظیر می شود سپس آب پیاز را بگیرید و پیاز آب گرفته را به گوشت اضافه نمایید و با هم مخلوط نمایید و برای بار دوم با دندانه ریز چرخ نمایید تا ترکیب یکدستی داشته باشیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت را ورز می دهیم و توجه کنید که گوشت حالت چسبناک پیدا کرده و به دست می چسبد در این صورت آماده است وقتی به دست می چسبد به خوبی به سیخ هم می چسبد و وا نمی رود.
مرحله چهارم
اگر زمان کافی دارید برای ۲۰ دقیقه گوشت کباب را در یخچال قرار دهید وقتی گوشت خنک باشد بهتر روی سیخ می ماند سپس از یخچال خارج کرده و به اندازه پرتقال برمی داریم و سیخ را لابه لای گوشت می گذاریم و با کمک دست گوشت را پهن می کنیم.
مرحله پنجم
در زمانی که با کمک انگشت گوشت را روی سیخ پهن می کنیم یک کاسه آب کنار دستتان بگذارید برای داشتن کبابی آبدار با انگشت خود روی گوشت را فشار دهید تا برآمدگی ایجاد شود این کار به خوشمزه تر شدن کباب کمک می کند.
مرحله ششم
بعد از آماده کردن منقل سیخ ها را روی آن قرار دهید در ابتدا مداوم سیخ ها را بچرخانید تا کباب کوبیده خودش را بگیرد و توجه داشته باشید که زیاد باد نزنید تا کباب مغز پخت و آبدار شود سپس در ظرف سرو بکشید و در کنار خانواده نوش جان کنید.
نکات کباب کوبیده
در این روش پخت کباب کوبیده، گوشت را باید خودمان چرخ کنیم تا بتوانیم در زمان چرخ شدن نمک و فلفل را بیافزاییم با این روش کباب خوشمزه و آبداری خواهید داشت که از سیخ جدا نمی شود.