طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده و خوشمزه بدون ریزش

طرز تهیه کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده و خوشمزه بدون ریزش طرز تهیه کباب کوبیده بدون ریزش طرز تهیه کباب کوبیده سنتی طرز تهیه کباب کوبیده برای 4 نفر طرز تهیه کباب کوبیده خانگی در ماهیتابه طرز تهیه کباب کوبیده ارزان طرز تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی تصویری ;fhf ;,fdni How to prepare pounded kebab

کباب کوبیده یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که خانگی آن طعم و مزه دیگری دارد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده و خوشمزه بدون ریزش در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت سردست گوسالهنیم کیلو
گوشت قلوه گاه گوسفندینیم کیلو
پیاز بزرگ۵ عدد
نمک۱ قلشق چای خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری

طرز تهیه کباب کوبیده

 

مرحله اول

برای درست کردن کباب کوبیده در ابتدا به گوشت نمک و فلفل را بیافزایید سپس آن را با دنده درشت چرخ گوشت یک بار چرخ کنید سپس پیازها را پوست گرفته و بشویید سپس رنده کنید یا چرخ کنید و برای حدود یک ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله دوم

با این کار پیاز طعم شیرینی پیدا می کند و کباب شما بی نظیر می شود سپس آب پیاز را بگیرید و پیاز آب گرفته را به گوشت اضافه نمایید و با هم مخلوط نمایید و برای بار دوم با دندانه ریز چرخ نمایید تا ترکیب یکدستی داشته باشیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت را ورز می دهیم و توجه کنید که گوشت حالت چسبناک پیدا کرده و به دست می چسبد در این صورت آماده است وقتی به دست می چسبد به خوبی به سیخ هم می چسبد و وا نمی رود.

مرحله چهارم

اگر زمان کافی دارید برای ۲۰ دقیقه گوشت کباب را در یخچال قرار دهید وقتی گوشت خنک باشد بهتر روی سیخ می ماند سپس از یخچال خارج کرده و به اندازه پرتقال برمی داریم و سیخ را لابه لای گوشت می گذاریم و با کمک دست گوشت را پهن می کنیم.

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده و خوشمزه بدون ریزش طرز تهیه کباب کوبیده بدون ریزش طرز تهیه کباب کوبیده سنتی طرز تهیه کباب کوبیده برای 4 نفر طرز تهیه کباب کوبیده خانگی در ماهیتابه طرز تهیه کباب کوبیده ارزان طرز تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی تصویری ;fhf ;,fdni How to prepare pounded kebab

مرحله پنجم

در زمانی که با کمک انگشت گوشت را روی سیخ پهن می کنیم یک کاسه آب کنار دستتان بگذارید برای داشتن کبابی آبدار با انگشت خود روی گوشت را فشار دهید تا برآمدگی ایجاد شود این کار به خوشمزه تر شدن کباب کمک می کند.

مرحله ششم

بعد از آماده کردن منقل سیخ ها را روی آن قرار دهید در ابتدا مداوم سیخ ها را بچرخانید تا کباب کوبیده خودش را بگیرد و توجه داشته باشید که زیاد باد نزنید تا کباب مغز پخت و آبدار شود سپس در ظرف سرو بکشید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی ساده و خوشمزه بدون ریزش طرز تهیه کباب کوبیده بدون ریزش طرز تهیه کباب کوبیده سنتی طرز تهیه کباب کوبیده برای 4 نفر طرز تهیه کباب کوبیده خانگی در ماهیتابه طرز تهیه کباب کوبیده ارزان طرز تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی تصویری ;fhf ;,fdni How to prepare pounded kebab

نکات کباب کوبیده

در این روش پخت کباب کوبیده، گوشت را باید خودمان چرخ کنیم تا بتوانیم در زمان چرخ شدن نمک و فلفل را بیافزاییم با این روش کباب خوشمزه و آبداری خواهید داشت که از سیخ جدا نمی شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 4 اردیبهشت 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.