طرز تهیه کباب تابه ای مرغ مجلسی خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ
کباب مرغ تابه ای یک غدای خوشمزه و پر طرفدار است که به راحتی در منزل می توانید برای مهمانی ها آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب تابه ای مرغ مجلسی خوشمزه به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
کره | ۲۰ گرم |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
پولبیبر | ۱ قاشق چای خوری |
جوزهندی | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه کباب مرغ
مرحله اول
برای درست کردن کباب تابه ای مرغ در ابتدا پیاز و سیر پوست می گیریم و کنار می گذاریم سپس سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه به چند قسمت برش می دهیم و همراه پیاز و سیر داخل میکسر می ریزیم.
مرحله دوم
دستگاه را روشن می کنیم تا مرغ خوب له شود می توانید از چرخ گوشت یا غذاساز هم استفاده کنید بعد از این که مرغ آماده شد داخل ظرفی می ریزیم و کره را به همراه زعفران به آن می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله ادویه ها که شامل: فلفل سیاه، پولبیبر و جوز هندی بود را اضافه می نماییم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و ورز داده و برای یک ساعت داخل یخچال می گذاریم استراحت کند.
مرحله چهارم
بعد از یک ساعت کف تابه را با کره چرب می کنیم و مایع کباب مرغ را کف آن پخش و یکدست می کنیم و روی آن زعفران دم کشیده را با براش می کشیم و با کفگیر چوبی خط های کباب را می اندازیم.
مرحله پنجم
با یک قالب گرد وسط قابلمه را یک دایره برنج زعفرانی می ریزیم و دور آن را با سیب زمینی اسلایس شده دور چینی می کنیم که شبیه یک گل می شود و بقیه برنج آب کش شده را می ریزیم تا دم بکشد.
مرحله ششم
کباب مرغ روی حرارت متوسط باید پخته شود و درب تابه را نبندید چون کباب به آب انداختن می افتد و خشک می شود هر طرف کباب مرغ حدود ده دقیقه زمان می برد تا پخته شود.
مرحله هفتم
در تابه دیگر گوجه گیلاسی و فلفل را در سیخ زده و بگذارید روی حرارت اجاق گاز تا سرخ شود و با قاشق چوبی شیارهای را که روی کباب مرغ تابه ای انداخته بودید را فشار دهید تا کباب ها از هم جدا شوند.
مرحله هشتم
بعد از ده دقیقه کباب را بر می گردانیم و طرف دیگرش را هم زعفران می زنیم وقتی دو طرفش پخته شد در ظرف سرو می کشیم و با فلفل و گوجه گیلاسی تزئین می کنیم.
مرحله نهم
کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مجلسی ما آماده سرو است می توانید در مهمانی ها از این غذای خوشمزه و پر طرفدار استفاده نمایید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
نکات کباب تابه ای مرغ
مواد حتما باید یک تا دو ساعت در یخچال بمانند تا کاملا مزه دار شوند، شعله اجاق گاز باید متوسط رو به بالا باشد تا کباب آب نیندازد و خشک نشود، بدون بستن درب تابه هر طرف کباب مرغ را ده دقیقه سرخ می کنیم.
- منبع :
- ashpazi.foodspy