طرز تهیه ماهیچه شاندیز مجلسی و خوشمزه به روش پسران کریم
طرز تهیه ماهیچه
یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ماهیچه است که در این روش بدون آب پخته می شود و طعم بی نظیری دارد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهیچه شاندیز مجلسی و خوشمزه به روش پسران کریم در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماهیچه گوسفندی | ۴ تکه |
پیاز زرد | به اندازه وزن ماهیچه |
سیر تازه | به ازای هر نفر چهار حبه |
چوب دارچین | چند تکه |
برگ بو | دلخواه |
کره | به ازای هر نفر ۱۵ گرم |
زعفران دم کرده | نصف استکان به ازای هر نفر |
نمک و فلفل | به اندازه کافی |
طرز تهیه ماهیچه
مرحله اول
برای درست کردن ماهیچه شاندیزی در ابتدا پیازها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه خلالی درشت خرد می کنیم سپس دو سوم آن را کف تابه می ریزیم و پخش می کنیم بهتر است برای پخت این غذا از تابه به جای قابلمه استفاده شود تا ماهیچه ها روی هم قرار نگیرند.
مرحله دوم
ماهیچه ها را روی پیازها بچینید و سپس سیر را به همراه چند تکه چوب دارچین و برگ بو روی آن ها قرار دهید و در ادامه کره را به همراه یک سوم زعفران دم کشیده روی مواد می ریزیم و فلفل سیاه می پاشیم و بقیه پیازها را می ریزیم و درب تابه را می گذاریم.
مرحله سوم
تابه را روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم برای ۴ تا ۵ ساعت تا به خوبی بپزد و آب بیاندازد، نیم ساعت آخر پخت بقیه زعفران را اضافه می کنیم و نمک و آبلیمو به غذا می افزاییم آبلیمو باعث می شود طعم شیرینی که پیاز به غذا داده متعادل شود.
مرحله چهارم
۱۵ دقیقه آخر پخت حرارت را زیاد می کنیم تا ماهیچه به روغن بیافتد، قبل از آن مقداری از آب ماهیچه برای کنار غذا برمی داریم و درب تابه را باز می گذاریم تا ماهیچه و پیازها حالت سرخ شده آبدار پیدا کند ولی اصلا خشک نشود.
مرحله پنجم
در انتها در ظرف سرو به همراه پیازهای کارملی می کشیم و در کنار باقالی پلو سرو می کنیم. این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها می توانید تدارک ببینید و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- fanashpaziii