طرز تهیه ماهیچه شاندیز مجلسی و خوشمزه به روش پسران کریم

طرز تهیه ماهیچه

طرز تهیه ماهیچه طرز تهیه ماهیچه رستورانی طرز تهیه ماهیچه لذیذ طرز تهیه ماهیچه پسران کریم نی نی سایت طرز تهیه ماهیچه مجلسی طرز تهیه سس پیاز ماهیچه  نکات مهم در پخت ماهیچه طرز تهیه ماهیچه مجلسی طرز تهیه ماهیچه بدون آب طرز تهیه ماهیچه پلو xvcjidi lhid]i

یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ماهیچه است که در این روش بدون آب پخته می شود و طعم بی نظیری دارد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهیچه شاندیز مجلسی و خوشمزه به روش پسران کریم در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهیچه گوسفندی۴ تکه
پیاز زردبه اندازه وزن ماهیچه
سیر تازهبه ازای هر نفر چهار حبه
چوب دارچینچند تکه
برگ‌ بودلخواه
کرهبه ازای هر نفر ۱۵ گرم
زعفران دم کردهنصف استکان به ازای هر نفر
نمک و فلفلبه اندازه کافی

طرز تهیه ماهیچه

مرحله اول

برای درست کردن ماهیچه شاندیزی در ابتدا پیازها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه خلالی درشت خرد می کنیم سپس دو سوم آن را کف تابه می ریزیم و پخش می کنیم بهتر است برای پخت این غذا از تابه به جای قابلمه استفاده شود تا ماهیچه ها روی هم قرار نگیرند.

مرحله دوم

ماهیچه ها را روی پیازها بچینید و سپس سیر را به همراه چند تکه چوب دارچین و برگ بو روی آن ها قرار دهید و در ادامه کره را به همراه یک سوم زعفران دم کشیده روی مواد می ریزیم و فلفل سیاه می پاشیم و بقیه پیازها را می ریزیم و درب تابه را می گذاریم.

مرحله سوم

تابه را روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم برای ۴ تا ۵ ساعت تا به خوبی بپزد و آب بیاندازد، نیم ساعت آخر پخت بقیه زعفران را اضافه می کنیم و نمک و آبلیمو به غذا می افزاییم آبلیمو باعث می شود طعم شیرینی که پیاز به غذا داده متعادل شود.

طرز تهیه ماهیچه طرز تهیه ماهیچه رستورانی طرز تهیه ماهیچه لذیذ طرز تهیه ماهیچه پسران کریم نی نی سایت طرز تهیه ماهیچه مجلسی طرز تهیه سس پیاز ماهیچه  نکات مهم در پخت ماهیچه طرز تهیه ماهیچه مجلسی طرز تهیه ماهیچه بدون آب طرز تهیه ماهیچه پلو xvcjidi lhid]i

مرحله چهارم

۱۵ دقیقه آخر پخت حرارت را زیاد می کنیم تا ماهیچه به روغن بیافتد، قبل از آن مقداری از آب ماهیچه برای کنار غذا برمی داریم و درب تابه را باز می گذاریم تا ماهیچه و پیازها حالت سرخ شده آبدار پیدا کند ولی اصلا خشک نشود.

مرحله پنجم

در انتها در ظرف سرو به همراه پیازهای کارملی می کشیم و در کنار باقالی پلو  سرو می کنیم. این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها می توانید تدارک ببینید و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 29 آذر 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.