طرز تهیه کوکو ماکارونی پیتزایی ساده و خوشمزه بدون فر

کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی طرز تهیه کوکو ماکارونی ساده طرز تهیه کوکو ماکارونی با سوسیس طرز تهیه کوکو ماکارونی با مرغ در فر طرز تهیه کوکو ماکارونی پیتزایی طرز تهیه کوکو ماکارونی در آشپزخانه کوچک من طرز تهیه کوکو ماکارونی بدون پنیر پیتزا طرز تهیه کوکو ماکارونی بدون فر طرز تهیه کوکو ماکارونی با کالباس

کوکو ماکارونی به جرات یکی از محبوب ترین کوکوها است که به روش های مختلفی پخته می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی ماکارونی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی فرمینصف بسته
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۲ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
ذرت پخته یا کنسرو ذرت۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
رب۱ قاشق غذاخوری
روغن ، نمک و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو ماکارونی

مرحله اول

برای تهیه کوکو ماکارونی ابتدا باید مقداری آب را در قابلمه بریزیم تا به جوش بیاید، سپس باید نمک و روغن در آب بریزیم و ماکارونی را اضافه کنیم و وقتی ماکارونی نرم شد با آب سرد آبکش کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده می کنیم و آب پیاز را خارج می کنیم و پیاز را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا به خورد هم بروند و مقداری ادویه دلخواه مانند زردچوبه می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت را با مفقداری روغن در تابه قرار می دهید تا سرخ شود.پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و سرخ می کنید و قارچ را خرد کرده در تابه تفت می دهید تا آب آن گرفته شود.

مرحله چهارم

وقتی پیاز داغ طلایی شد فلفل دلمه ای ریز شده را داخل آن می ریزید و نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی را به همراه قارچ به آن اضافه می کنید و در آخر ذرت و گوشت را اضافه می کنید و به هم می زنید و بعد صبر می کنید تا مواد سرد شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله ماکارونی را در ظرف مناسبی می ریزید و این مواد را به ماکارونی اضافه می کنید.سپس تخم مرغ و پنیر پیتزا را اضافه می کنید و خوب به هم می زنید تا ترکیبی کاملا یکدست ایجاد شود.

مرحله ششم

تابه را روی اجاق گذاشته و روغن می ریزید و صبر می کنید تا روغن کاملا داغ شود،سپس مواد کوکو را در تابه می ریزید و شعله را ملایم می کنید و صبر می کنید تا کوکو پخته شود.

مرحله هفتم

بعد از پختن طرف اول باید کوکوی ماکارونی خود را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.این غذا را می توانید با گوجه فرنگی و خیار شور و زیتون تزیین کرده و نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 29 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.