طرز تهیه کوکو ماکارونی پیتزایی ساده و خوشمزه بدون فر
کوکو ماکارونی
کوکو ماکارونی به جرات یکی از محبوب ترین کوکوها است که به روش های مختلفی پخته می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی ماکارونی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماکارونی فرمی | نصف بسته |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
ذرت پخته یا کنسرو ذرت | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
رب | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن ، نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوکو ماکارونی
مرحله اول
برای تهیه کوکو ماکارونی ابتدا باید مقداری آب را در قابلمه بریزیم تا به جوش بیاید، سپس باید نمک و روغن در آب بریزیم و ماکارونی را اضافه کنیم و وقتی ماکارونی نرم شد با آب سرد آبکش کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله یک پیاز را پوست کنده و با رنده ریز رنده می کنیم و آب پیاز را خارج می کنیم و پیاز را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا به خورد هم بروند و مقداری ادویه دلخواه مانند زردچوبه می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت را با مفقداری روغن در تابه قرار می دهید تا سرخ شود.پیاز دیگر را نگینی خرد کرده و سرخ می کنید و قارچ را خرد کرده در تابه تفت می دهید تا آب آن گرفته شود.
مرحله چهارم
وقتی پیاز داغ طلایی شد فلفل دلمه ای ریز شده را داخل آن می ریزید و نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی را به همراه قارچ به آن اضافه می کنید و در آخر ذرت و گوشت را اضافه می کنید و به هم می زنید و بعد صبر می کنید تا مواد سرد شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله ماکارونی را در ظرف مناسبی می ریزید و این مواد را به ماکارونی اضافه می کنید.سپس تخم مرغ و پنیر پیتزا را اضافه می کنید و خوب به هم می زنید تا ترکیبی کاملا یکدست ایجاد شود.
مرحله ششم
تابه را روی اجاق گذاشته و روغن می ریزید و صبر می کنید تا روغن کاملا داغ شود،سپس مواد کوکو را در تابه می ریزید و شعله را ملایم می کنید و صبر می کنید تا کوکو پخته شود.
مرحله هفتم
بعد از پختن طرف اول باید کوکوی ماکارونی خود را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته شود.این غذا را می توانید با گوجه فرنگی و خیار شور و زیتون تزیین کرده و نوش جان کنید.
- منبع : s.mehrii1