طرز تهیه سوسیس بندری آبادانی خوشمزه با طعم فوق العاده

طرز تهیه سوسیس بندری آبادانی

طرز تهیه سوسیس بندری ابادانی طرز تهیه سوسیس بندری بدون سیب زمینی فیلم طرز تهیه سوسیس بندری با سیب زمینی طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری طرز تهیه سوسیس بندری برای 10 نفر فیلم طرز تهیه سوسیس بندری طرز تهیه سوسیس بندری با فلفل دلمه ای طرز تهیه سوسیس بندری مخصوص

سوسیس بندری یک خوراک فست فودی خوشمزه و ایرانی است که از ترکیب سوسیس، پیاز و رب گوجه فرنگی تهیه می شود. این غذا به عنوان غذای خیابانی و ساندویچ در نان باگت سرو می شود. خوراک سوسیس بندری یک خوراک تند و خوشمزه است که می توان به راحتی در منزل آن را تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوسیس بندری در ادامه با سایت آموزشی مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
سوسیس آلمانی یا کوکتل۴ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه سوسیس بندری

مرحله اول

برای تهیه سوسیس بندری به روش بازاری در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آن را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. در ادامه یک تابه را با ۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. پس از اینکه پیاز سبک شد، ادویه ها را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا ادویه ها با پیاز به طور کامل با هم یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به همراه پیاز ها تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود. تفت دادن رب گوجه فرنگی علاوه بر اینکه باعث گرفت بوی رب می شود، به خوشرنگ تر شدن آن نیز کمک می کند.

مرحله چهارم

در همین حین سوسیس ها را به صورت حلقه ای نازک برش می زنیم. برای اینکه ظاهر سوسیس بندری شبیه به سوسیس بندری بازاری شود، توصیه می کنیم سوسیس ها را به صورت مورب برش بزنید تا ظاهر جذاب تری داشته باشند.

مرحله پنجم

در این مرحله سوسیس های خرد شده را به پیاز  اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز و سوسیس با هم یکدست شوند. حالا برای اینکه سوسیس ها به طور کامل بپزند، یک استکان آب به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم تا سوسیس ها به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. توجه داشته باشید در سوسیس بندری اصلی ایرانی نیازی به سرخ کردن سوسیس نیست. حالا باید صبر کنیم تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود.

مرحله هفتم

در مرحله پایانی وقتی که سوسیس ها به طور کامل پختند و نرم شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در این مرحله برای تزئین سوسیس بندری آن را درون ظرف سرو می ریزیم و به همراه گوجه فرنگی و خیار شور خرد شده و سس دلخواه سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 24 مرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.