طرز تهیه کباب چنجه با آب انار غذای خوشمزه گیلانی

طرز تهیه کباب چنجه با آب انار

طرز تهیه کباب چنجه با آب انار غذای خوشمزه گیلانی طرز تهیه کباب چنجه با کیوی طرز تهیه راسته گوسفندی در ماهیتابه طرز تهیه چنجه زعفرانی طرز تهیه کباب چنجه در ماهیتابه طرز تهیه کباب ترش در فر ادویه کباب چنجه چیست طرز تهیه کباب ترش تابه ای

کباب چنجه یک کباب معروف و خوشمزه ایرانی است که در این دستور غذایی با آب انار آماده می شود و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب چنجه با آب انار غذای خوشمزه گیلانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله گوسفندی یا گوساله۱ کیلوگرم
آب انار ترش۲ لیوان
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
روغن زیتونبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب چنجه با آب انار

مرحله اول

برای درست کردن کباب چنجه با آب انار در ابتدا فیله گوساله یا گوسفند را تمیز بشویید و اجازه دهید آب آن برود سپس روی تخته آشپزخانه در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی برش دهید.

مرحله دوم

در این کباب از چنجه معمولی تکه های گوشت معمولا کوچک تر بریده می شوند گوشت خرد شده را در یک کاسه بریزید و آب انار ترش را روی آن ریخته سپس پیاز پوست گرفته شده را خلالی خرد کرده و می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل و روغن زیتون و سیر رنده شده را برای طعم دار شدن بهتر گوشت به ظرف اضافه می کنیم و خوب گوشت را با مواد افزوده شده ورز می دهیم و درب ظرف را می گذاریم.

مرحله چهارم

برای ۶ ساعت ظرف را در یخچال قرار می دهیم تا گوشت کاملا مزه دار شود سپس از یخچال خارج کرده و سیخ می کنیم می توانید روی منقل زغالی یا گازی کباب کنید سیخ ها را روی منقل قرار دهید.

طرز تهیه کباب چنجه با آب انار غذای خوشمزه گیلانی طرز تهیه کباب چنجه با کیوی طرز تهیه راسته گوسفندی در ماهیتابه طرز تهیه چنجه زعفرانی طرز تهیه کباب چنجه در ماهیتابه طرز تهیه کباب ترش در فر ادویه کباب چنجه چیست طرز تهیه کباب ترش تابه ای

مرحله پنجم

وقتی کباب ها آماده شد می توانید گردوی خرد شده روی آن ها بریزید این غذای خوشمزه را با نان یا برنج سرو نمایید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 3 دی 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.