طرز تهیه کباب چنجه با آب انار غذای خوشمزه گیلانی
طرز تهیه کباب چنجه با آب انار
کباب چنجه یک کباب معروف و خوشمزه ایرانی است که در این دستور غذایی با آب انار آماده می شود و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب چنجه با آب انار غذای خوشمزه گیلانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله گوسفندی یا گوساله | ۱ کیلوگرم |
آب انار ترش | ۲ لیوان |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه کباب چنجه با آب انار
مرحله اول
برای درست کردن کباب چنجه با آب انار در ابتدا فیله گوساله یا گوسفند را تمیز بشویید و اجازه دهید آب آن برود سپس روی تخته آشپزخانه در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی برش دهید.
مرحله دوم
در این کباب از چنجه معمولی تکه های گوشت معمولا کوچک تر بریده می شوند گوشت خرد شده را در یک کاسه بریزید و آب انار ترش را روی آن ریخته سپس پیاز پوست گرفته شده را خلالی خرد کرده و می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله فلفل و روغن زیتون و سیر رنده شده را برای طعم دار شدن بهتر گوشت به ظرف اضافه می کنیم و خوب گوشت را با مواد افزوده شده ورز می دهیم و درب ظرف را می گذاریم.
مرحله چهارم
برای ۶ ساعت ظرف را در یخچال قرار می دهیم تا گوشت کاملا مزه دار شود سپس از یخچال خارج کرده و سیخ می کنیم می توانید روی منقل زغالی یا گازی کباب کنید سیخ ها را روی منقل قرار دهید.
مرحله پنجم
وقتی کباب ها آماده شد می توانید گردوی خرد شده روی آن ها بریزید این غذای خوشمزه را با نان یا برنج سرو نمایید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.