طرز تهیه حلیم گندم کشدار و خوشمزه برای نذری

طرز تهیه حلیم گندم

طرز تهیه حلیم گندم کشدار و خوشمزه برای نذری طرز تهیه حلیم با بلغور گندم برای سه نفر  طرز تهیه حلیم با بلغور گندم برای ۴ نفر  طرز تهیه حلیم گندم در زودپز  طرز تهیه حلیم گندم اصفهان  طرز تهیه حلیم با بلغور گندم و گوشت  طرز تهیه حلیم مشهدی  طرز تهیه حلیم با بلغور گندم  طرز تهیه حلیم با گوشت pgdl

حلیم یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که دانستن نکات آشپزی آن برای رسیدن به یک حلیم کشدار و خوشمزه بسیار موثر است این غذای خوشمزه برای وعده صبحانه پخته می شود و در مناسبت های مذهبی به عنوان نذری طبخ و بین مردم تقسیم می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلیم گندم کشدار و خوشمزه برای نذری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گندم پوست کنده۱ کیلو
گوشت۵۰۰ گرم
روغن جامد یا مایع۱ ملاقه
نمکبه میزان لازم
دارچینبه میزان لازم
شکردلخواه
کنجدبرای تزئین

طرز تهیه حلیم گندم

مرحله اول

برای درست کردن حلیم گندم کشدار ابتدا گندم را پاک می کنیم و می شوییم و برای ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس کنید سپس گوشت را بشویید و همراه با گندم داخل قابلمه بریزید و به آن آب بیافزایید.

مرحله دوم

قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید وقتی شروع به قل زدن کرد حرارت را کم کنید شعله پخش کن بگذارید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید برای ۶ تا ۷ ساعت آرام با حرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم

بعد از گذشت این زمان گوشت را از قابلمه خارج کنید و با نمک بکوبید یا ریش ریش کنید و گندم را با گوش کوب برقی بزنید تا له شود یا در مخلوط کن بریزید تا حسابی له شوند و روی اجاق گاز بگذارید.

مرحله چهارم

به اندازه دو تا ملاقه از گندم داخل گوشت ریش شده بریزید تا بافت گوشت نرم شده و باز شود سپس گوشت را به گندم ها اضافه می کنیم و با پشت کفگیره گوشت ها را به کنار قابلمه بزنید تا از هم باز شوند.

مرحله پنجم

باز شدن گوشت ها باعث می شود حلیم کشدار شود این کار را زمانی که قابلمه روی حرارت است انجام دهید این هم زدن حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه طول می کشد این راز کش دار شدن حلیم است.

مرحله ششم

حلیم که آماده شد در ظرف سرو بریزید و با دارچین و روغن و کنجد تزئین می نماییم و برای صبحانه سرو کنید این غذای خوشمزه را می توانید برای نذری در مراسم های مذهبی سرو کنید.

نکات حلیم گندم

اگر حلیم سفت شد کم کم آب جوش اضافه می کنیم آب جوش را نباید به یک باره اضافه می کنیم، می توانید گوشت را با پیاز جداگانه بپزید ولی ضرورتی ندارد، با گوشت کوب یا میکسر گندم را حسابی له نمایید تا حلیم خوشمزه و کشداری آماده شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 11 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.