طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ خوشمزه و خانگی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ خوشمزه و خانگی

طرز تهیه سالاد ماکارونی سالاد ماکارونی یکی از خوشمزه ترین سالاد های ایرانی و محبوب ترین سالاد ایرانی است که مناسب مجالس و مهمانی …

طرز تهیه نان پیتا با گوجه فرنگی و پنیر چدار

طرز تهیه نان پیتا با گوجه فرنگی و پنیر چدار

طرز تهیه نان پیتا نان پیتا با گوجه فرنگی یک صبحانه عالی و خوشمزه است که می توانید برای روزهای تعطیل تدارک ببینید …

طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی خوشمزه با رب انار

طرز تهیه خورش انار مسما گیلانی خوشمزه با رب انار

طرز تهیه خورش انار مسما خورش انار مسما یک غذای اصیل و خوشمزه گیلانی است که بسیار ساده می توانید با طعم رستوران …

طرز تهیه کال کباب مازندرانی

طرز تهیه کال کباب مرحله به مرحله طرز تهیه کال کباب مازندرانی عکس کال کباب خواص کال کباب طرز تهیه کال کباب خانم نجاتی عکس کال کباب گیلانی

کال کباب یا کل کباب یکی از غذا‌های محلی در استان گیلان است. مواد کال کباب را بادمجان کباب شده بر روی زغال یا در فر، آب انار ترش با آب غوره یا دانه انار ترش، سبزی‌های نعنا و خالواش و چوچاق ریز شده تازه یا خشک، سیر، مغز گردوی سائیده شده و نمک و فلفل تشکیل می ‌دهد. در بعضی از دستورها بجای مغز گردو کره را با بادمجان مخلوط می ‌کنند. کال کباب معمولاً به عنوان چاشنی غذا و به همراه غذا هایی چون ماهی، مرغ، باقلا قاتوق و غیره سرو می ‌شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کال کباب مازندرانی در ادامه با سایت آموزشی مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم کال کباب
بادمجان۳ عدد
گردوی آسیاب شدهنصف پیمانه
آب انار۱۰ قاشق غذا خوری
سیر۲ حبه
چوچاق یا خالواشنیم تا ۱ قاشق چای خوری
انار برای تزیینبه میزان لازم

طرز تهیه کال کباب مازندرانی

مرحله اول

برای تهیه کال کباب خوشمزه و مخصوص به روش اصیل مازندرانی در ابتدای کار، بادمجان ها را شسته و روی ذغال یا گاز کبابی می‌ کنیم. می ‌توانیم بعد از پخت دانه های آن را هم جدا کنیم و یا می‌توانیم جدا نکنیم.

مرحله دوم

بعد از اینکه پوست بادمجان ها را گرفتیم آن را خوب له می ‌کنیم. برای این که پوست بادمجان ها راحت تر جدا شود، وقتی بادمجان را کباب کردیم درون یک پلاستیک فریزری قرار می دهیم تا گرمای آن باعث جدا شدن پوست شود.

مرحله سوم

در این مرحله گردو را به همراه سیر درون آسیاب می ‌ریزیم تا کمی پودر شود. توجه داشته باشید که مخلوط شیر و گردو را نباید خیلی آسیاب کنیم تا کاملا پودر شوند . وقتی زیر دندان بیاد خوشمزه تر است. و به بادمجان ها اضافه می‌ کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله چوچاق یا خالواش که از سبزیجات محلی شمال کشور هستند را خرد می‌ کنیم و به مواد اضافه می‌ کنیم. خوب که باهم مخلوط کردیم با دانه انار تزیین می‌ کنیم. برای تزیین از انار ترش فریز شده استفاده کردیم.

مرحله پنجم

به این نکته توجه داشته باشید که در کال کباب از سبزیجاتی مثل چوچاق یا خالواش استفاده می ‌شود که اگر پیدا نشد، می‌ توان از خشک آن هم استفاده کرد و اگر خشک هم پیدا نشود، می ‌توان از نعنا یا جعفری استفاده نمود.

مرحله ششم

نکته دیگر اینکه گیلانی ها این غذا را با طعم ترش دوست دارند ولی می ‌توان با کم کم اضافه کردن آب انار و چشیدن آن به ترشی دلخواه رسید. مقدار سیر یک تا دو حبه کافی است، ولی بسته به ذائقه می ‌توان بیشتر استفاده کرد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.