طرز تهیه کتلت رژیمی کم کالری و خوشمزه خانگی
طرز تهیه کتلت رژیمی
کتلت رژیمی یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاها برای کسانی که قصد لاغری دارند می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت رژیمی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۲ فنجان خرد شده |
بادمجان | ۲ فنجان خرد شده |
قارچ | ۲ فنجان خرد شده |
جعفری | ۱ قاشق مرباخوری |
نعناع | ۱ قاشق مرباخوری |
تخم مرغ | ۶ عدد |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت رژیمی
مرحله اول
برای تهیه کتلت رژیمی باید بادمجان را پوست کنده و مانند خیار خرد کنید و در آب نمک خیس کنید.بعد از یک ربع ساعت باید بادمجان را از آب نمک خارج کنید و روی آن آب بگیرید تا شوری آن از بین برود.
مرحله دوم
در این مرحله باید بادمجان را در یک قاشق روغن زیتون تفت داده ، سپس پیاز را پوست بکنید و خرد کنید و در ظرفی مجزا تفت دهید تا طلایی شود و در ظرفی جدا کنار بگذارید.
مرحله سوم
در این مرحله باید قارچ را خرد کنید و در روغن تفت دهید.حالا باید همه مواد غیر از تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و کاملا به هم بزنید تا جایی که ممکن است همگن و یکدست شود.
مرحله چهارم
تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه شکسته و کاملا به هم بزنید تا جایی که زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی ظرف حاصل شود.حالا باید تخم مرغ را به دیگر مواد اضافه کرد و خوب به هم زد.
مرحله پنجم
این کتلت رژیمی است و برای مصرف کمتر روغن باید مواد را در پلوپز آماده کنید.۱ قاشق روغن در پلوپر ریخته و مایع کتلت را در آن ریخته و در پلوپز را با دم کنی حتما باید ببندید.
مرحله ششم
بعد از گذشت ۱۰ دقیقه باید کتلت خود را برگردانید و اجازه دهید پلوپز کارش را انجام دهید.بعد از حدود ۷ دقیقه کتلت خوشمزه شما آماده است که می توانید با گوجه فرنگی و زیتون تزیین کنید و میل کنید.
- منبع : lobiyasiyah