طرز تهیه لبو قرمز در خانه به روش بازاری

طرز تهیه لبو قرمز در خانه به روش بازاری

طرز تهیه لبو لبو یا همان چغندر قرمز یکی از خوشمزه های فصل سرماست که در کنار خاصیتی که دارد بسیار پر طرفدار …

طرز تهیه خورش قارچ ساده با مرغ خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش قارچ ساده با مرغ خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش قارچ خورش قارچ یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است که برای کودکان و سالمندان و ورزشکاران توصیه می شود، …

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار خوشمزه و خانگی

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار خوشمزه و خانگی

طرز تهیه سالاد اسفناج سالاد اسفناج یکی از خوشمزه ترین و کم کالری ترین و مفید ترین سالاد های ایرانی است که برای …

طرز تهیه جوجه کباب چمیچوری

طرز تهیه جوجه کباب چمیچوری خوشمزه آرژانتینی طرز تهیه جوجه کباب لبنانی  طرز تهیه جوجه کباب تابه ای با ماست  طرز تهیه جوجه کباب عربی  طرز تهیه جوجه مارینف  طرز تهیه جوجه کباب مکزیکی  طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز  طرز تهیه جوجه کباب چیلی  طرز تهیه جوجه کباب تابه ای دودی

جوجه کباب چمیچوری یک غذای بین المللی خوشمزه است که برای کشور آرژانتین می باشد و طعم و مزه خاصی دارد و بسیار دلپذیر است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب چمیچوری خوشمزه آرژانتینی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم جوجه کباب
سینه مرغ بدون پوست۲ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
 سیخ فلزی یا چوبیبه مقدار لازم

 

مواد لازم سس
جعفری خرد شدهیک دوم پیمانه
گشنیز خرد شدهیک دوم پیمانه
روغن زیتونیک دوم پیمانه
سرکه قرمزیک چهارم پیمانه
سیر۳ حبه
آویشن خشک۱ قاشق غذاخوری
زیرهیک دوم قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شدهیک چهارم قاشق غذاخوری
نمکیک دوم قاشق غذاخوری

طرز تهیه جوجه کباب چمیچوری

مرحله اول

در ابتدا سس جوجه کباب چمیچوری را درست می کنیم برای این کار جعفری و گشنیز را پاک کرده و شسته و خرد می کنیم در ظرفی ریخته و به آن روغن زیتون، سرکه قرمز، سیر خرد شده می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله آویشن خشک، زیره، فلفل قرمز خرد شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم و همه را با هم مخلوط می نماییم و کناری می گذاریم، سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد می کنیم.

مرحله سوم

برای خوش طعم شدن مرغ دو تا چهار قاشق از سس را به مواد اضافه می کنیم و روی مرغ را می پوشانیم تا طعم دار شود بهتر است مرغ یک ساعت استراحت کند تا خوب مزه دار شود.

مرحله چهارم

در انتها با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل مرغ ها را مزه دار می نماییم، سپس فر را روشن می کنیم تا برای ۱۵ دقیقه گرم شود کف سینی فر یک توری فلزی بگذارید تا کباب ها به کف سینی نچسبد.

مرحله پنجم

اگر بدون توری جوجه کباب را بگذارید آب می اندازد و گریل نمی شود تکه های مرغ را به سیخ بزنید و داخل فر قرار دهید بعد از حدود ده دقیقه که روی کباب برشته شد پشت و رو کنید.

مرحله ششم

چون یک طرف کباب ها پخته است برای طرف مقابل فقط پنج دقیقه کافی است وقتی جوجه کباب پخته شده از فر خارج نمایید و در کنار پلو سرو کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببریید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 28 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.