طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی خوشمزه و اصل گیلانی

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی خوشمزه و اصل گیلانی

طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی کوکو بادمجان یکی از کوکوهای نسبتا محبوب است که بسیاری از مردم به دلیل آشنا نبودن با طرز …

طرز تهیه کوکو ماهی مدیترانه ای بندری بدون سیب زمینی

طرز تهیه کوکو ماهی مدیترانه ای بندری بدون سیب زمینی

طرز تهیه کوکو ماهی کوکو ماهی از لذیذ ترین و محبوب ترین غذاهای جنوبی است که با یک بار امتحان کردن مشتری دائمی …

طرز تهیه سالاد فرانسوی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد فرانسوی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد فرانسوی سالاد فرانسوی یکی از سالاد های خوشمزه و فرنگی است که بین ایرانی ها بسیار محبوب شده است، برای مشاهده …

طرز تهیه هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی Carrot rice with chicken طرز تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده   دانلود طرز تهیه هویج پلو با مرغ   طرز تهیه هویج پلو با مرغ دونفره   طرز تهیه هویج پلو ساده بدون گوشت   طرز تهیه هویج پلو با گوشت گوسفندی   طرز تهیه هویج پلو با مرغ و زرشک   طرز تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده   طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی i,d[ \g,

هویج پلو یکی از غذهای خوشمزه و پرطرفداری است که می توانید در مهمانی ها سرو کنید این غذا به سادگی در منزل تهیه می شود و بسیار مجلسی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هویج پلو با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج۱ کیلوگرم
برنج۳ پیمانه
شکر۱/۳ پیمانه
زرشک۱/۲ پیمانه
گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
خلال بادام۱/۴ پیمانه
خلال پسته۱/۴ پیمانه
زعفران ساییده۱ قاشق سوپخوری
نمک ، روغن مایع و پودر زعفرانبه اندازه کافی
خلال پوست پرتقال تلخی گرفته شده ۱/۴ پیمانه

طرز تهیه هویج پلو

مرحله اول

برای درست کردن هویج پلو در ابتدا خلال بادام ها را در یک ظرف می ریزیم و روی آن ها آب ریخته اجازه می دهیم تا خیس بخورند سپس پیاز را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه نصف کرده و با کارد تیز نگینی می کنیم.

مرحله دوم

هویج ها را تمیز می شوییم و پوست می گیریم و درشت رنده می کنیم و کنار می گذاریم در یک قابلمه آب ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و صبر می کنیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله سوم

سپس مرغ را به همراه یک عدد پیاز که پوست گرفته شده و دو قاچ کرده ایم و مقداری پودر زعفران به آب جوش می افزاییم و اجازه می دهیم با هم بپزند تا بوی زهم مرغ از بین برود و مرغ کاملا پخته شود.

مرحله چهارم

بعد از این که مرغ ها کاملا پخته شدند آن ها را خارج کرده و گوشت مرغ را از استخوان ها جدا می کنیم می توانید مرغ را تکه تکه کنید یا با کمک چنگال برای هویج پلو ریش ریش نمایید.

مرحله پنجم

پیازهای نگینی شده را در تابه ای که روی حرارت گرم کرده ایم می ریزیم و برای دو تا سه دقیقه تفت می دهیم سپس روغن اضافه می کنیم با این کار رطوبت پیاز از بین می رود و تفت می دهیم تا سبک و نرم شود.

مرحله ششم

بعد از این که پیاز طلایی شد مرغ را می افزاییم و تفت می دهیم سپس در ظرفی ریخته و کنار می گذاریم خلال بادام هایی که خیسانده بودیم آبکش می کنیم و تا زمان استفاده کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

هویج ها را در تابه ریخته و تفت می دهیم تا رطوبت اضافه آن گرفته شود سپس کمی روغن به همراه آبلیمو می افزاییم و تفت می دهیم باید حرارت اجاق گاز را ملایم کنید سپس زعفران را را به همراه زرشک و شکر اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

باید مواد را در تابه مرتب هم بزنیم تا زرشک نسوزد کمی که تفت دادیم خلال بادام و خلال پسته را به همراه خلال پوست پرتقال می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم در ادامه مخلوط مرغ و پیاز را نیز می افزاییم.

مرحله نهم

در یک قابلمه آب و نمک را می ریزیم و روی حرارت بالای اجاق گاز قرار می دهیم درب قابلمه را بگذارید تا زودتر به مرحله جوشیدن برسد در این فاصله برنج را پاک کنید و بشویید سپس به آب جوش اضافه کنید.

مرحله دهم

بعد از حدود ۷ دقیقه برنج را تست کنید اگر بیرون برنج نرم شده و فقط مغز آن سفت است زمان آبکشی است یکی از راههای فهمیدن زمان آبکشی این است که برنج روی آب می آید.

مرحله یازدهم

در انتها برنج را آبکشی می کنیم و ته ظرف روغن ریخته و ته دیگ می گذاریم سپس حرارت را کم کرده و کم کم برنج را در قابلمه می ریزیم و لابه لای آن از مایه آماده شده هویج پلو می ریزیم.

مرحله دوازدهم

این کار را تا انتها انجام می دهیم تا برنح و مایه تمام شود سپس درب قابلمه را قرار داده و روی حرارت متوسط می گذاریم تا برای ۵ الی ۶ دقیقه بخار در قابلمه بپیچد سپس حرارت را کم می کنیم.

مرحله سیزدهم

حدود ۴۵ دقیقه زمان لازم است تا غذا آماده شود سپس در ظرف سرو می کشیم و برای تزیین هویج پلو از خلال بادام و پسته و زرشک استفاده می کنیم این غذای مجلسی را در کنار خانواده نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.