طرز تهیه برنج کته برای یک نفر+ سریع ترین روش پخت برنج کته
طرز تهیه کته
کته یکی از فوری ترین راههای پخت برنج است که نیازی به خیساندن ندارد و خیلی سریع آماده می شود و در کنار هر خورشتی می توانید میل کنید، برای مشاهده آموزش طرز تهیه برنج کته برای یک نفر+ سریع ترین روش پخت برنج کته در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای یک نفر | |
برنج | یک پیمانه |
روغن | یک قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
آب | به میزان کافی |
طرز تهیه کته
مرحله اول
برای درست کردن کته یا همان برنج دمی در ابتدا به تعداد نفرات برنج برمی داریم اگر برای یک نفر می خواهید طبخ کنید یک پیمانه کافی است آن را پاک کنید و سپس بشویید.
مرحله دوم
نکته قابل توجه این است که با توجه به مقدار برنج قابلمه را انتخاب کنید برای یک پیمانه یک قابلمه کوچک لازم دارید برنج را داخل آن ریخته و دو پیمانه آب بریزید حدود یک بند انگشت روی برنج باید آب باشد.
مرحله سوم
نمک و روغن را اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید تا نمک در آب حل شود قابلمه را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید آب به جوش بیاید و کم کم تبخیر شود.
مرحله چهارم
وقتی آب برنج تبخیر شد اگر دوست دارید ته دیگ شما سیب زمینی یا نان باشد برنج را در ظرفی بریزید و ته قابلمه روغن ریخته وقتی داغ شد ته دیگ دلخواه را بگذارید و برنج را دوباره داخل قابلمه برگردانید.
مرحله پنجم
قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار در قابلمه جمع شود می توانید روی قابلمه دم کنی قرار دهید البته ظروف جدید نیازی ندارند و من همیشه فقط درب قابلمه را می گذارم.
مرحله ششم
اگر برای تعداد زیاد کته می گذارید بهتر است دم کنی استفاده کنید یا یک پارچه به درب قابلمه ببندید تا بهتر دم بکشد بعد از ۴ الی ۵ دقیقه اگر بخار در قابلمه جمع شده بود حرارت را ملایم کنید.
مرحله هفتم
بعد از حدود نیم ساعت کته آماده است اگر بعد از پخت متوجه شدید که برنج دانه، دانه نشده است و کمی نپخته است مقدار کمی آب ترجیحا داغ روی کته بریزید و کمی صبر کنید تا دم بکشد.
مرحله هشتم
بعد از پخت از روی حرارت بردارید و با قاشق زیر و رو کنید و کمی روغن دهید و در ظرف سرو بکشد و در کنار خورش میل کنید این کته در کمتر از یک ساعت آماده است. نوش جان.