طرز تهیه برنج کته برای یک نفر+ سریع ترین روش پخت برنج کته

طرز تهیه کته

طرز تهیه برنج کته برای یک نفر+ سریع ترین روش پخت برنج کته کته ;ji How to prepare rice  طرز تهیه برنج کته بدون خیساندن  طرز تهیه برنج کته برای دو نفر  طرز تهیه برنج کته در رستوران  برنج کته مجلسی  طرز تهیه برنج دمی مجلسی  طرز تهیه برنج فوری  سریع ترین روش پخت برنج کته

کته یکی از فوری ترین راههای پخت برنج است که نیازی به خیساندن ندارد و خیلی سریع آماده می شود و در کنار هر خورشتی می توانید میل کنید، برای مشاهده آموزش طرز تهیه برنج کته برای یک نفر+ سریع ترین روش پخت برنج کته در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای یک نفر
برنجیک پیمانه
روغنیک قاشق غذاخوری
نمکنصف قاشق چای خوری
آببه میزان کافی

طرز تهیه کته

مرحله اول

برای درست کردن کته یا همان برنج دمی در ابتدا به تعداد نفرات برنج برمی داریم اگر برای یک نفر می خواهید طبخ کنید یک پیمانه کافی است آن را پاک کنید و سپس بشویید.

مرحله دوم

نکته قابل توجه این است که با توجه به مقدار برنج قابلمه را انتخاب کنید برای یک پیمانه یک قابلمه کوچک لازم دارید برنج را داخل آن ریخته و دو پیمانه آب بریزید حدود یک بند انگشت روی برنج باید آب باشد.

مرحله سوم

نمک و روغن را اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید تا نمک در آب حل شود قابلمه را روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید آب به جوش بیاید و کم کم تبخیر شود.

مرحله چهارم

وقتی آب برنج تبخیر شد اگر دوست دارید ته دیگ شما سیب زمینی یا نان باشد برنج را در ظرفی بریزید و ته قابلمه روغن ریخته وقتی داغ شد ته دیگ دلخواه را بگذارید و برنج را دوباره داخل قابلمه برگردانید.

طرز تهیه برنج کته برای یک نفر+ سریع ترین روش پخت برنج کته کته ;ji How to prepare rice  طرز تهیه برنج کته بدون خیساندن  طرز تهیه برنج کته برای دو نفر  طرز تهیه برنج کته در رستوران  برنج کته مجلسی  طرز تهیه برنج دمی مجلسی  طرز تهیه برنج فوری  سریع ترین روش پخت برنج کته

مرحله پنجم

قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار در قابلمه جمع شود می توانید روی قابلمه دم کنی قرار دهید البته ظروف جدید نیازی ندارند و من همیشه فقط درب قابلمه را می گذارم.

مرحله ششم

اگر برای تعداد زیاد کته می گذارید بهتر است دم کنی استفاده کنید یا یک پارچه به درب قابلمه ببندید تا بهتر دم بکشد بعد از ۴ الی ۵ دقیقه اگر بخار در قابلمه جمع شده بود حرارت را ملایم کنید.

مرحله هفتم

بعد از حدود نیم ساعت کته آماده است اگر بعد از پخت متوجه شدید که برنج دانه، دانه نشده است و کمی نپخته است مقدار کمی آب ترجیحا داغ روی کته بریزید و کمی صبر کنید تا دم بکشد.

مرحله هشتم

بعد از پخت از روی حرارت بردارید و با قاشق زیر و رو کنید و کمی روغن دهید و در ظرف سرو بکشد و در کنار خورش میل کنید این کته در کمتر از یک ساعت آماده است. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 1 بهمن 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.