طرز تهیه زرشک پلو رستورانی با سس مخصوص
طرز تهیه زرشک پلو
زرشک پلو غذایی بسیار مجلسی و خوشمزه است این غذا بسیار ساده و راحت آماده می شود و برای مهمانی ها و مجالس گزینه فوق العاده ای می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زرشک پلو رستورانی با سس مخصوص در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ران مرغ | ۲ عدد |
پیاز رنده شده | ۱ عدد |
نمک و فلفل و زعفران | به مقدار لازم |
زرشک | نصف لیوان |
مغز گردو | سه چهارم لیوان |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آلو بخارا | دو سه عدد به دلخواه |
آب | یک و نیم لیوان |
طرز تهیه زرشک پلو
مرحله اول
برای درست کردن زرشک پلو با مرغ در ابتدا پلو را به هر روشی که دوست دارید کته یا آبکش درست کنید سپس مرغ را با زعفران ماساژ دهید و کمی استراحت دهید تا مزه دار شود.
مرحله دوم
در این مرحله نمک و فلفل سیاه به مرغ ها بزنید و در تابه روغن ریخته روی حرارت اجاق گاز قرار دهید و مرغ ها را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله سوم
پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و در روغن سرخ نمایید سپس به آن زرشک و گردو را اضافه می کنیم و کمی تفت داده و در ادامه رب گوجه فرنگی را یک گوشه تابه افزوده و تفت می دهیم تا خامیش برود.
مرحله چهارم
در این مرحله رب را نیر با بقیه مواد مخلوط می کنیم سپس آب را اضافه کرده و زعفران را نیز می افزاییم و مرغ هایی که سرخ کرده بودیم را اضافه می نماییم و نمک سس را اندازه می گیریم.
مرحله پنجم
باید صبر کنید تا مرغ برای یک ساعت در این سس کاملا پخته شود سپس غذا را در ظرف سرو کشیده و با خانواده میل کنید و لذت ببریید. نوش جان.
- منبع :
- lezat_ashpazi1