طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت چرخ کرده مرحله به مرحله

طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت چرخ کرده مرحله به مرحله تاس کباب jhs ;fhf  How to prepare tas kebab طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت چرخ کرده طرز تهیه تاس کباب با گوشت گوسفندی طرز تهیه تاس کباب ساده بدون گوشت طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده طرز تهیه تاس کباب با گوشت تکه ای طرز تهیه تاس کباب با گوشت و به 

تاس کباب غذای خوشمزه و مقوی ایرانی که با دستورهای کمی متفاوت در شهرهای ایران پخته می شود مواد اصلی این غذا گوشت و سیب زمینی به همراه پیاز و گوجه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی یا چرخ کرده۲۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
هویج۱ عدد
آلو خورشتی۱۰ عدد
به۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبهبه اندازه کافی

طرز تهیه تاس کباب

مرحله اول

برای درست کردن تاس کباب در ابتدا پیاز را پوست گرفته و می شوییم سپس روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه ای برش می دهیم اگر دوست ندارید پیاز در غذا دیده شود نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

تابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز می گذاریم و مقداری روغن می ریزیم سپس پیازها را در آن تفت می دهیم تا نرم و سبک شود در ادامه گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

مرحله سوم

گوشت که کمی سرخ شد به اندازه دو لیوان آب می افزاییم می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت خورشتی استفاده کنید در این حالت زمان پخت افزایش پیدا می کند.

مرحله چهارم

وقتی آب را اضافه کردیم حرارت اجاق را زیاد می کنیم تا آب به مرحله جوشیدن برسد سپس آن را روی متوسط قرار می دهیم بعد از پخت باید آب کمی باقی بماند و بقیه آب بخار شده باشد.

مرحله پنجم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه ای برش می زنیم خیلی نازک برش نزنید تا در تاس کباب له نشود سپس روی گوشت یک لایه می چینیم.

طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت چرخ کرده مرحله به مرحله تاس کباب jhs ;fhf  How to prepare tas kebab طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت چرخ کرده طرز تهیه تاس کباب با گوشت گوسفندی طرز تهیه تاس کباب ساده بدون گوشت طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده طرز تهیه تاس کباب با گوشت تکه ای طرز تهیه تاس کباب با گوشت و به 

مرحله ششم

در لایه بعد از هویج حلقه ای خرد شده استفاده می کنیم و در انتها گوجه فرنگی ها را حلقه ای برش می زنیم یا این که از وسط نصف می کنیم و روی بقیه مواد یک لایه می چینیم.

مرحله هفتم

در انتها نمک و فلفل سیاه را به همراه زردچوبه می پاشیم البته پیشنهاد من این است که ادویه ها را زمان سرخ کردن پیاز اضافه کنید و در آخر نصف لیوان آب اضافه می کنیم درب ظرف را قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در ابتدا با حرارت بالا سپس حرارت را کم می کنیم در آخر پخت، آلو بخارایی که از قبل خیسانده ایم را می افزاییم و اجازه می دهیم در خورش پخته شود و غذا کاملا کم آب و جا افتاده شود.

مرحله نهم

این غذای خوشمزه را در ظرف سرو بکشید و به دلخواه تزیین نمایید تاس کباب را می توانید با نان یا پلو سرو کنید و از خوردن این غذای فوق العاده در کنار خانواده نهایت لذت را ببرید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 5 بهمن 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.