طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد فصل

طرز تهیه سالاد فصل طرز تهیه سالاد فصل ساده طرز تهیه سالاد فصل مجلسی طرز تهیه سالاد فصل با رب گوجه طرز تهیه سالاد فصل با گوجه طرز تهیه سالاد فصل زمستانی طرز تهیه سالاد فصل پاییز طرز تهیه سالاد فصل لیمومی طرز تهیه سالاد فصل با کلم و کاهو

سالاد فصل یکی از محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در مجالس و مهمانی ها هم کاربرد دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد فصل در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی۲ عدد
خیار سالادی۲ عدد
هویج۲ عدد
کاهو یا کلم برگ۱ عدد کوچک
ذرتنصف پیمانه
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد فصل

مرحله اول

برای تهیه سالاد فصل ابتدا باید تصمیم بگیرید که از کاهو می خواهید استفاده کنید یا کلم.ابتدا آنرا به صورت خلالی نازک خرد کنید و از یک سمت دیس به صورت شکل سالاد می ریزیم و قوس می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه هویج را پوست گرفته و خلالی کنید و در کنار کلم یا کاهو بریزید.خیار را اگر دوست دارید با پوست و یا بی پوست خلالی خرد کنید و در کنار هویج در دیس به صورت مورب بچینید.

مرحله سوم

در این مرحله باید گوجه فرنگی را به صورت لبه ای خرد کنید و در کنار خیار قرار دهید.در ادامه باید ذرت را هم به سالاد اضافه کنید که می توانید از کنسرو استفاده کنید و یا خودتان ذرت خام را بپزید.

مرحله چهارم

سالاد تقریبا اماده است و نوبت درست کردن سس می رسد.برای تهیه سس باید ماست چکیده را با سس مایونز در یک ظرف کوچک بریزید و خوب ان را به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

طرز تهیه سالاد فصل طرز تهیه سالاد فصل ساده طرز تهیه سالاد فصل مجلسی طرز تهیه سالاد فصل با رب گوجه طرز تهیه سالاد فصل با گوجه طرز تهیه سالاد فصل زمستانی طرز تهیه سالاد فصل پاییز طرز تهیه سالاد فصل لیمومی طرز تهیه سالاد فصل با کلم و کاهو

مرحله پنجم

وقتی که سس و ماست کاملا یکدست شدند باید آب لیمو ترش را اضافه کنید و بعد از آن نمک و فلفل سیاه و شکر را به سس اضافه کنید و مواد را باز هم خوب به همخ بزنید تا سس شما اماده شود.

مرحله ششم

سالاد شما آماده است و می توانید برای تزیین سالاد فصل از گوجه و خیار استفاده کنید و سس سالاد را در ظرف های مخصوص سس در کنار آن قرار دهید تا در موقع سرو سالاد از سس هم استفاده کنید. سس را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم آن بهتر شود.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 11 بهمن 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.