طرز تهیه سالاد عربی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد عربی

طرز تهیه سالاد عربی Feedback طرز تهیه سالاد لبنانی طرز تهیه سالاد تبوله ترکی طرز تهیه سالاد تبوله مجلسی طرز تهیه سالاد تبوله عربی طرز تهیه سالاد تبوله با انار طرز تهیه سالاد لبنانی فتوش طرز تهیه تبوله جعفری

سالاد عربی یکی از سالادهای خوشمزه و درجه یک است که می تواند زینت بخش مجالس و مهمانی های شما باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد عربی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نان پیتا (لواش) – مثلثی خرد شده۱ عدد
کاهو۱ عدد
خیار۳ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد
تربچه۵ عدد
پیازچه۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز۰٫۵ عدد
جعفری خرد شدهیک چهارم فنجان
سس انار۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون۳ قاشق چای خوری
آب لیمو۲ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
پودر سماق۱ قاشق چای خوری
نعناع خشک و نمک۰٫۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاهبه دلخواه

طرز تهیه سالاد عربی

مرحله اول

برای تهیه سالاد عربی ابتدا باید ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و تا آرام آرام گرم شود.نان پیتا را برش دهید و در تابه روغن زیتون قرار دهید تا کمی تفت بخورد.

مرحله دوم

در همین حین که نان پیتا در حال تفت خوردن است به نان ها نمک و فلفل اضافه کنید.توجه داشته باشید که قطعات نان باید بین ۵ تا ۷ دقیقه در تابه روغن زیتون سرخ شوند تا ترد و برشته شوند.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که برای تهیه نان این تنها راه نیست بلکه اگر فر در اختیار دارید می توانید دمای فر را به ۲۲۰ درجه سانتیگراد برسانید و به مدت ده دقیقه نان را در فر قرار دهید تا برشته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله باید روغن زیتون و اب لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و خوب به هم بزنید ، سپس باید سر را رنده کنید و به همراه پودر سماق و سس انار به ظرف اضافه کنید و مواد را خوب به هم بزنید.

مرحله پنجم

وقتی مواد بالا را خوب به هم زدید و یکدست شد باید نمک و نعناع خشک و فلفل را نیز اضافه کنید و مواد را باز به هم بزنید تا کاملا یک ترکیب یکدست ایجاد شود.سپس کاهو و گوجه فرنگی را خرد کرده و به ظرف اضافه کنید.

مرحله ششم

در این مرحله خیار و فلفل دلمه ای و جعفری و تربچه و پیازچه را نیز اضافه کنید و به هم بزنید تا همه سالاد شما به سس آغشته شود.سپس نان پیتا را اضافه کنید و سعی کنید قبل از اینکه نان نرم شود آن را سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 21 فروردین 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.