طرز تهیه سالاد عدس خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه سالاد عدس
سالاد عدس یکی از سالادهای خوشمزه و درجه یک است که علاوه بر مقوی بودن طعم فوق العاده ای هم دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد عدس در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
عدس | ۲۵۰ گرم |
لیمو ترش | ۱ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
سرکه سیب | ۱ قاشق غذاخوری |
ترشی انبه | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر زیره | ۱ قاشق چای خوری |
سیر | ۱ حبه |
گشنیز خرد شده | نصف فنجان |
گوجه گیلاسی | ۲۵۰ گرم |
بیبی اسفناج | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه سالاد عدس
مرحله اول
برای تهیه سالاد عدس ابتدا باید عدس را چند ساعتی در آب بخیسانید و یکی دو بار هم آب آن را عوض کنید.این کار باعث می شود که هم عدس زودتر پخته شود و هم نفخ حاصل از خوردن آن هم از بین برود.
مرحله دوم
در این مرحله باید یک قابلمه بردارید و عدس را به همراه آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا عدس بپزد ، توجه داشته باشید که عدس باید پخته شود ولی نباید به قدری بپزد که وا برود.
مرحله سوم
بعد از اینکه عدس ها پخته شدندن باید در آبکش بریزید و اجازه دهید تا آب عدس ها کاملا گرفته شود.در همین حین که آب عدس ها گرفته می شود آب لیمو و سرکه سیب و کمی نمک را با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را پوست گرفته و به صورت حلقه ای خرد کنید و در ظرف آب لیمو و سرکه سیب بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.بعد از گذشت چند دقیقه می بینید که پیازها نرم تر می شوند و رنگشان صورتی می شود.
مرحله پنجم
در این مرحله یک ظرف بردارید و به ترتیب روغن زیتون و زیره و سیره له شده ار در آن بریزید و مواد را به هم بزنید و ترشی انبه را نیز اگر اضافه می کنید در آن بریزید و مواد را خوب به هم بزنید.
مرحله ششم
حالا باید پیاز و عدس و گوجه گیلاسی و گشنیز خرد شده و اسفناج را هم به ظرف سالاد خود اضافه کنید.مواد را خوب به هم بزنید تا کاملا همه جای سالاد را سس بگیرد و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید و نوش جان کنید.
- منبع : ashpazii.turkey __