طرز تهیه سالاد ذرت و میگو خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه سالاد ذرت و میگو
یکی از سالادهای خوشمزه و مجلسی که برای مهمانی ها می توانید سرو کنید سالاد ذرت است این سالاد هم ظاهر شیکی دارد و هم به سادگی آماده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ذرت و میگو خوشمزه به روش رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای سالاد | |
میگو پخته خرد شده | یک فنجان |
کنسرو ذرت | یک قوطی |
خیار شور | ۲ عدد |
نخود فرنگی | نصف فنجان |
هویج آب پز | ۳ عدد |
کرفس خرد شده | یک فنجان |
گوجه فرنگی خرد شده | یک فنجان |
آب لیمو | ۳ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق سوپ خوری |
سس مخصوص گوشت | نصف فنجان |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد ذرت و میگو
مرحله اول
برای درست کردن سالاد ذرت و میگو در ابتدا خیارشور را به همراه هویجی آب پز شده روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه ای برش می زنیم میگو را که از قبل پخته ایم خرد می کنیم.
مرحله دوم
در یک کاسه مناسب ذرت را به همراه میگو خرد شده، گوجه فرنگی، هویج ،نخود فرنگی ،کرفس و خیار شور می ریزیم و با یک قاشق با هم مخلوط می نماییم آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
موادی که برای سس سالاد آماده کردیم به سالاد اضافه می نماییم و با هم مخلوط می کنیم در دیس چند برگ کاهو می چینیم و مواد سالاد را داخل آن قرار می دهیم و روی آن ها سس گوشت می ریزیم.
مرحله چهارم
می توانید به دلخواه برای تزیین سالاد از تربچه یا حعفری یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید تا ظرف سالاد شیک تری داشته باشید در کنار خانوادهاز خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.