طرز تهیه آش دندونی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه آش دندونی
آش دندونی یکی از غذاهای مناسبتی و مجلسی است که به مناسبت دندان در آوردن کودک پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش دندونی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
نخود، لوبیا چیتی ، لوبیا قرمز و عدس | نصف پیمانه از هر کدام |
جو و برنج و گندم | نصف پیمانه |
پیاز داغ و نعناع داغ و کشک | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه و دارچین | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش دندونی
مرحله اول
برای تهیه آش دندونی اولین کاری که می کنیم این است که ۲۴ ساعت قبل از پختن آش باید نخود و لوبیا چیتی و لوبیا قرمز را در آب بخیسانید و چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ آنها از بین برود.
مرحله دوم
یک قابلمه بردارید و نخود و لوبیاها را به همراه مقداری آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.با توجه به نوع نخود و لوبیا زمان پخت متغیر است توجه داشته باشید که وقتی حبوبات بپزند نرم می شوند.
مرحله سوم
در این مرحله باید گوشت را همراه با یک عدد پیاز ، مقداری دارچین و مقداری آب داخل یک قابلمه دیگر بی ریزید و روی حرارت قرار دهید و صبر می کنید تا گوشت پخته و کاملا نرم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله عدس و جو و گندم و برنج را همراه با مقداری آب درون قابلمه اصلی آش بریزید تا پخته شوند.برای کیفیت بهتر آش بهتر است که برنج و جو و گندم را یک ساعت قبل از پخت در آب بخیسانید.
مرحله پنجم
در این مرحله باید نخود و لوبیاها را بعد از اینکه پختند به قابلمه اصلی آش منتقل کنید.وقتی که گوشت پخت آن را ریش ریش کنید و به همراه باب گوشت به قابلمه اصلی آش اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری پیاز داغ و کشک به آش اضافه کنید و نمک و فلفل آش اندازه کنید و اجازه دهید تا آش با حرارت کم جا بیفتد.وقتی که آش پخته شد از روی حرارت برداشته و با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کنید.
- منبع : khallaghit_ide_ashpazi