طرز تهیه آش ترخینه ساده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ترخینه

طرز تهیه آش ترخینه طرز تهیه آش ترخینه بروجرد طرز تهیه آش ترخینه ساده طرز تهیه آش ترخینه کرمانشاه طرز تهیه آش ترخینه ملایر طرز تهیه آش ترخینه با کشک طرز تهیه آش ترخینه با جو طرز تهیه آش ترخینه با عدس طرز تهیه آش ترخینه بدون حبوبات Ash Tarkhina Ha jvodki

یکی از بهترین غذاها در فصل زمستان آش ها هستند آش ترخینه یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین آش های ایرانی است که در نقاط مختلف کشور پخته می شود اما این آش اصالتا برای استان مرکزی و شهر اراک است در این مطلب دستور پخت آش ترخینه را آماده کرده ایم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش ترخینه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود۵۰ گرم
لوبیا چیتی۵۰ گرم
عدس۵۰ گرم
ترخینه۳۰۰ گرم
سبزی آش۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
نعناع و نمک و فلفلبه مقدار لازم
کشکبه مقدار لازم

طرز تهیه آش ترخینه

 

مرحله اول

برای تهیه آش ترخینه ابتدا باید یک شب قبل از پختن آش ،  حبوبات را در آب بخیسانید و چند بار هم آب حبوبات را عوض کنید چرا که این کار موجب می شود نفخ ناشی از مصرف حبوبات از بین برود.

مرحله دوم

در این مرحله باید ترخینه هایی را که به صورت طبیعی خشک هستند را در مقداری آب بخیسانید.قابلمه ای بزرگ را برداشته و روی اجاق قرار دهید و روغن درون آن بریزید و پیازهایی را که از قبل خرد کرده اید را درون آن سرخ کنید.

مرحله سوم

نخود و لوبیا را در آبکش رد کنید و در قابلمه پیاز داغ بریزید و کمی تفت دهید و پنج پیمانه آب به آش ترخینه خود اضافه کنید و حرارت را نیز زیاد کنید و وقتی که آش شما به جوش آمد حرارت را کم کنید.

مرحله چهارم

بعد از اینکه آش شما یک ساعت روی حرارت ملایم جوش خورد باید عدس و ترخینه را که از آبکش رد کرده و آب آن را گرفته اید را به مواد دیگر آش ترخینه خود اضافه کنید چرا که اگر عدس با لوبیا همزمان پخته شود له می شود.

طرز تهیه آش ترخینه طرز تهیه آش ترخینه بروجرد طرز تهیه آش ترخینه ساده طرز تهیه آش ترخینه کرمانشاه طرز تهیه آش ترخینه ملایر طرز تهیه آش ترخینه با کشک طرز تهیه آش ترخینه با جو طرز تهیه آش ترخینه با عدس طرز تهیه آش ترخینه بدون حبوبات Ash Tarkhina Ha jvodki

مرحله پنجم

در این مرحله باید باید نمک و فلفل و زردچوبه را به آش ترخینه خود اضافه کنید و آنها را با چشیدن تنظیم کنید.توجه داشته باشید که اگر بخواهید از کشک استفاده کنید به دلیل شور بودن کشک باید نمک کمتری به آش خود بزنید.

مرحله ششم

بعد از گذشت نیم ساعت از ریختن ترخینه در آش باید سبزی آشی را نیز به آش خود اضافه کنید تا کم کم نرم و پخته شود.زمانی که آش اماده شد در ظرف مناسب بریزید و برای تزیین آش از پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ استفاده می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 18 دی 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.