طرز تهیه آش چغندر خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش چغندر
آش چغندر یکی از آش های محلی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل سرما پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش چغندر در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود و عدس | یک چهارم پیمانه از هر کدام |
جو بدون پوست | ۱ پیمانه |
لوبیا چیتی | نصف پیمانه |
چغندر | ۲ عدد |
سبزی آش | ۲۵۰ گرم |
سرکه | ۱ پیمانه |
قیسی | ۱۵ تا ۲۰ عدد |
آلو بخارا | ۱۰ عدد |
نعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش چغندر
مرحله اول
برای تهیه آش چغتدر ابتدا باید چند لیوان آب درون قابلمه ریخته و جو را درون آن بریزید و وقتی کمی جوشید وقت آن است که سبزی را به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم بپزند.
مرحله دوم
با جوشاندن حبوبات دو بار در داخل قابلمه نفخ آنها گرفته می شود.وقتی که یک بار جوشیدن آب آن را عوض کنید و آب جدید بریزید و نیم ساعت مانده به پخت کامل باید عدس را نیز اضافه کنید.توجه کنید که عدس حداقل یک ساعت خیس خورده باشد و بعد از آبکش کردن درون قابلمه بریزید.
مرحله سوم
وقتی که مطمئن شدید که حبوبات پخته اند باید به قابلمه ای که جو و سبزی درون آن است اضافه کنید تا چند جوشی با هم بخورند و بعد از آن مشاهده می کنید که آش شما در حال لعاب انداختن است.
مرحله چهارم
در این مرحله باید چغندر را به اندازه ای که مدنظرتان است خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید.بعد از این کار در قابلمه باید به مدت نیم ساعت تا چهل دقیقه گذاشته شود تا مواد آش خوب بپزند.
مرحله پنجم
برگه های قیسی و آلو بخارا را نیم ساعت در آب بخیسانید و یک ربع آخر تهیه آش اضافه کنید.نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را تهیه کنید و نیمی از آن را یک ربع آخر پخت آش به سایر مواد اضافه کنید.
مرحله ششم
نصف پیمانه سرکه را به آش اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه باید آش را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود.اکنون آش شما آماده است و باید با پیاز داغ و نعناع داغ و سبر داغ آن را میل کنید.
- منبع : delifood.fingerfood