طرز تهیه آش خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه آش خانگی

طرز تهیه آش خانگی

آش خانگی از جمله آش هایی است که جزو غذاهای روزمره است و خیلی جنبه مجلسی و مهمانی ندارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش خانگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عدسیک و نیم پیمانه
لوبیا چیتی و نخودیک پیمانه از هر کدام
پیاز متوسط۳ عدد
رشته آشینصف بسته
آرددو قاشق غذاخوری
آب قلم یا گوشت۴ یا ۵ لیوان
سیر۶ الی ۷ حبه رنده شده
سبزی آشی۴ الی ۵ پیمانه
زردچوبه و نعناعیک قاشق غذاخوری از هر کدام
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
کشک و پیاز داغ و نعناع داغبه مقدار دلخواه
غنچه گل محمدیدلخواه برای تزیین

طرز تهیه آش خانگی

مرحله اول

برای تهیه آش خانگی در قدم اول باید به شستن حبوبات و خیساندن در آب یک شب قبل از پخت آش مباردت بورزید.اگر چند بار در این مدت آب آن را عوض کنید باعث می شود که کاملا نفخ حبوبات از بین رود.

مرحله دوم

نخود و لوبیا را با هم پخته و سپس عدس را با آب پخته به آنها اضافه کرده ، سپس پیاز خرد شده یا رنده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا در روغن زیاد به خوبی سرخ شود.

مرحله سوم

حالا باید زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید و بعد از آن نعناع را به آن اضافه کنید و باز هم کمی تفت دهید و بعد از ان آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید و این سس را کنار بگذارید.

مرحله چهارم

حالا وقت آن است که آب قلم یا گوشت را اضافه کرده و بعد از نیم ساعت سبزی را اضافه کنید و صبر کنید تا سبزی بپزد.حالا باید سس را با کمی آش رقیق کنید و به آش اصلی اضافه کنید.

مرحله پنجم

در مرحله بعد باید رشته را اضافه کنید تا کامل بپزد و لعابدار شود. در مرحله بعد سیر رنده شده را اضافه کرده و خالا وقت آن است که شعله را خاموش کنید.چرا که روی حرارت ماندن مزه سیر را عوض می کند.

مرحله ششم

بعد از آن که آش کمی از حرارت افتاد می توانید کشک را اضافه کرده و دقت کنید تا آش داغ است کشک را اضافه نکنید. حالا می توانید با پیاز داغ و غنچه گل محمدی آش خود را تزیین کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 19 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.