طرز تهیه آش خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه آش خانگی
آش خانگی از جمله آش هایی است که جزو غذاهای روزمره است و خیلی جنبه مجلسی و مهمانی ندارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش خانگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
عدس | یک و نیم پیمانه |
لوبیا چیتی و نخود | یک پیمانه از هر کدام |
پیاز متوسط | ۳ عدد |
رشته آشی | نصف بسته |
آرد | دو قاشق غذاخوری |
آب قلم یا گوشت | ۴ یا ۵ لیوان |
سیر | ۶ الی ۷ حبه رنده شده |
سبزی آشی | ۴ الی ۵ پیمانه |
زردچوبه و نعناع | یک قاشق غذاخوری از هر کدام |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
کشک و پیاز داغ و نعناع داغ | به مقدار دلخواه |
غنچه گل محمدی | دلخواه برای تزیین |
طرز تهیه آش خانگی
مرحله اول
برای تهیه آش خانگی در قدم اول باید به شستن حبوبات و خیساندن در آب یک شب قبل از پخت آش مباردت بورزید.اگر چند بار در این مدت آب آن را عوض کنید باعث می شود که کاملا نفخ حبوبات از بین رود.
مرحله دوم
نخود و لوبیا را با هم پخته و سپس عدس را با آب پخته به آنها اضافه کرده ، سپس پیاز خرد شده یا رنده شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا در روغن زیاد به خوبی سرخ شود.
مرحله سوم
حالا باید زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید و بعد از آن نعناع را به آن اضافه کنید و باز هم کمی تفت دهید و بعد از ان آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید و این سس را کنار بگذارید.
مرحله چهارم
حالا وقت آن است که آب قلم یا گوشت را اضافه کرده و بعد از نیم ساعت سبزی را اضافه کنید و صبر کنید تا سبزی بپزد.حالا باید سس را با کمی آش رقیق کنید و به آش اصلی اضافه کنید.
مرحله پنجم
در مرحله بعد باید رشته را اضافه کنید تا کامل بپزد و لعابدار شود. در مرحله بعد سیر رنده شده را اضافه کرده و خالا وقت آن است که شعله را خاموش کنید.چرا که روی حرارت ماندن مزه سیر را عوض می کند.
مرحله ششم
بعد از آن که آش کمی از حرارت افتاد می توانید کشک را اضافه کرده و دقت کنید تا آش داغ است کشک را اضافه نکنید. حالا می توانید با پیاز داغ و غنچه گل محمدی آش خود را تزیین کنید.
- منبع : rangin_rangarang