طرز تهیه آش عباسعلی کشدار و خوشمزه کرمانشاهی مخصوص افطار

طرز تهیه آش عباسعلی

طرز تهیه آش عباسعلی کشدار و خوشمزه کرمانشاهی مخصوص افطار بهترین آش عباسعلی کرمانشاه طرز تهیه اش عباسعلی کشدار  طرز تهیه آش عباسعلی با مرغ طرز تهیه آش عباسعلی مخصوص افطار  آش عباسعلی Ha ufhsugd

آش عباسعلی یک آش اصیل کرمانشاهی بسیار خوشمزه و مقوی است که برای افطار ماه رمضان و مهمانی های افطاری بسیار دلچسب و عالی است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش عباسعلی کشدار و خوشمزه کرمانشاهی مخصوص افطار در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت دنده گوسفندی ۶۰۰ الی ۸۰۰ گرم
برنجیک و نیم پیمانه
لوبیا سفید یک و نیم پیمانه
عدسیک و نیم پیمانه
لوبیا چیتییک و نیم پیمانه
نخودیک و نیم پیمانه
گندم پوست کندهسه و نیم پیمانه
روغن حیوانی کرمانشاهی به میزان لازم
پیاز برای پیاز داغ۱۵ عدد درشت
سیر برای سیر داغ۴ بوته
روغن مایعبه میزان کافی
نعنا خشک برای نعنا داغ۵ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه آش عباسعلی

مرحله اول

برای درست کردن آش عباسعلی کشدار در ابتدا حبوبات را پاک کرده و شسته و برای یک شبانه روز بخیسانید سپس به یک قابلمه مناسب منتقل کنید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا کاملا بپزند چون خیسانده شده اند زمان پخت کوتاه تر می شود.

مرحله دوم

در زمان پخت حبوبات، گندم را پاک کنید و بشویید و روی حرارت ملایم با مقدرای آب قرار دهید تا بپزد به گندم یک عدد پیاز پوست گرفته می افزاییم تا بوی خامی آن را بگیرد و طعم بهتری پیدا کند در ادامه گوشت را به گندم می افزاییم.

مرحله سوم

به همراه گوشت فلفل سیاه و زردچوبه را نبز اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم بپزد اندازه آب آن نه خیلی کم و نه خیلی زیاد باشد سپس درب ظرف را قرار داده و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد.

مرحله چهارم

بعد از این که گوشت کاملا پخته شد آن را از قابلمه خارج می کنیم و با کمک چنگال ریش ریش می نماییم و کنار می گذاریم حبوبات را نیز تست می کنیم تا کاملا پخته و آماده باشند می تواند یک لوبیا را با انگشت فشار دهید تا از پخته شدن آن مطمئن شوید.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز ها را پوست گرفته و سرخ می کنیم تا سبک و طلایی شوند فلفل و زردچوبه می افزاییم و همه حبوبات را به همراه گوشت و برنج به آن اضافه می کنیم درب قابلمه را بسته و اجازه ی دهیم با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

پخت آش تا زمانی ادامه پیدا می کند که برنج و گندم کاملا له شوند و خیلی در آش دیده نشوند این آش خوشمزه به دلیل داشتن گوشت بسیار کشدار و غلیظ است و مانند آش شله قلمکار قوام یافته است.

مرحله هفتم

در انتها برای طعم بهتر قبل از اتمام پخت کمی روغن حیوانی می افزاییم برای تزیین آش عباسعلی می توانید از نعنا داغ به همراه سیر داغ و کشک استفاده نمایید از خوردن این آش خوشمزه لذت ببرید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 25 اسفند 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.