طرز تهیه آش شله قلمکار خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شله قلمکار

آش شله قلمکار یکی از آش های خوشمزه و محلی است که در ایران محبوبیت زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش شله قلمکار در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود پخته۳۰۰ گرم
بلغور گندم۱ کیلو گرم
پیاز۳ عدد متوسط
کشک سابیده غلیظ۵۰۰ گرم
اسفناج۸۰۰ گرم
روغن۳ یا ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز و زردچوبهبه مقدار لازم
نعناع داغبه مقدار لازم

طرز تهیه آش شله قلمکار

مرحله اول

برای تهیه آش شله قلمکار ابتدا باید یک قابلمه بزرگ برداشته و روی اجاق قرار دادهد و روغن درون آن بریزید ، سپس پیازهای خرد شده را درون روغن بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود و رنگ طلایی به خود بگیرد.

مرحله دوم

در این مرحله به پیازهای در حال سرخ شدن کمی زردچوبه زده تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.یک قابلمه برداشته و حدود ۵ لیتر آب درون آن بریزید و بلغور گندم را اضافه کنید و شعله اجاق را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.

مرحله سوم

وقتی که آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کرد باید شعله گاز را کم کرده و زمان دهید تا بلغور به مدت دو ساعت حدودا روی همین حرارت بماند و کم کم پخته شود.توجه کنید که اگر بلغور را به هم نزنید ته می گیرد.

مرحله چهارم

اسفناج را شسته و به صورت ساطوری خرد کنید ، سپس همراه با نخودهایی که از قبل پخته اید به قابلمه بلغور اضافه کرده و زمان دهید تا مواد به مدت یک ساعت با حرارات کم کاملا جا بیفتند.

مرحله پنجم

در آخرین مرحله پخت آش شله قلمکار باید کشک و نمک و فلفل قرمز روغن را درون قابلمه آش ریخته و مزه کنید و نمک و فلفل را تنظیم کنید.بعد از ریختن این مواد اجازه دهید تا چند قل قابلمه بزند.

مرحله ششم

در آخر آش را مزه کنید و نسبت نمک و فلفل و کشک را تنظیم کرده و بعد از گذشت ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید.آش شما اکنون اماده است و می توانید با نعناع داغ میل کنید و نوش جان کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 22 بهمن 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.