طرز تهیه آش نذری برای تعداد مرحله به مرحله
طرز تهیه ران مرغ دورغین غذای خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه ران مرغ دورغین ران مرغ دورغین یک غذای خاص و مجلسی با یک اسم بامزه است که وقتی دستور آشپزی را …
طرز تهیه باقالی پلو با گوشت دونفره خوشمزه به روش خونگی
طرز تهیه باقالی پلو با گوشت دونفره باقالی پلو با گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که به …
طرز تهیه آش ساده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله
طرز تهیه آش ساده آش ساده رشته یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی است که بسیار مورد توجه قرار دارد، برای مشاهده …
طرز تهیه آش نذری
آش نذری در ایران معمولا آش رشته است که در مناطق مختلف ایران در اعیاد و شهادت ها پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش نذری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴۰ نفر | |
لوبیا | ۱ کیلو |
عدس | ۲ کیلو |
نخود | ۱ کیلو |
رشته آشی | ۴ کیلو |
سبزی آشی | ۴ کیلو |
سیر داغ | ۱ کیلو |
پیاز داغ | ۱ کیلو |
آرد | ۲۰۰ گرم |
نعناع داغ | ۲۰۰ گرم |
نمک ، فلفل ، زردچوبه | به مقدار لازم |
کشک | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش نذری
مرحله اول
برای تهیه آش نذری ابتدا باید یک روز قبل از پختن آش حبوبات را در آب بخیسانید و چند بار هم آب آنها را عوض کنید.این کار باعث می شود که هم نفخ حاصل از خوردن حبوبات از بین برود و هم در موقع پخت سریع تر پخته شوند.
مرحله دوم
در این مرحله باید پیاز و سیر را جداگانه سرخ کنید و هنگام تفت پیاز کمی هم زردچوبه بزنید.سیر اگر زیاد سرخ شود طعم تلخی می گیرد.نخود و لوبیا را هم اجازه دهید پخته شوند به حدی که با فشار دست له شوند.
مرحله سوم
وقتی نخود و لوبیا با دست له شدند باید عدس و سیزی را به آش خود اضافه کنید و کمی به هم بزنید.وقتی عدس ها کمی پخته شدند باید آب جوش به قابلمه اضافه کنید و دو سوم پیاز داغ خود را درون آش بریزید.
مرحله چهارم
سبزی ها باید خوب پخته شده و تغییر رنگ دهند و عدس نیز نرم شود.در حین پختن عدس می توانید گوشت چرخ کرده با نمک و فلفل و زردچوبه ورز دهید و کوفته قلقلی درست کنید و سرخ کنید.کوفته قلقلی را می توانید ده دقیقه آخر به آش اضافه کنید یا برای تزیین بهره ببرید.
مرحله پنجم
در این مرحله باید رشته را نضف کنید و درون قابلمه بریزید.سپس بالا سر آش بمانید و کم کم آش را هم بزنید تا رشته ها خرد نشوند.رشته آب را به خود می گیرد و در صورت کم شدن آب باید آب اضافه کنید تا آش کاملا رقیق شود.
مرحله ششم
در این مرحله باید کشک سابیده شده را به آش اضافه کنید و اجازه دهید در آن حل شود.این کار ۵ دقیقه طول می کشد و بعد از آن زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود و با نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ تزیین نمایید.
- منبع : zori.mood