طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خوشمزه به روش بیرونی در تابه
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
پیتزا از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که تقریبا همه آن را دوست دارند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ خوشمزه به روش بیرونی در تابه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
خمیر پیتزا | یک عدد |
گوشت چرخ کرده | ۱۰۰ گرم |
پیاز | یک عدد |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
فلفل دلمه ای | یک عدد |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق مربا خوری |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
سس گوجه | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
مرحله اول
برای درست کردن پیتزا گوشت و قارچ در ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه از وسط نصف می کنیم و نگینی می کنیم در یک تابه روغن زیتون یا مایع می ریزیم و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار می دهیم.
مرحله دوم
وقتی روغن گرم شد پیازها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را می افزاییم و به همراه نمک و فلفل تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و کاملا سرخ شود.
مرحله سوم
در این فاصله که گوشت سرخ می شود قارچ و فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم بعد از سرخ شدن گوشت، قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم تفت بخورند و آب اضافه آن جمع شود.
مرحله چهارم
در انتها رب گوجه فرنگی را به همراه زردچوبه می افزاییم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند سپس درب ظرف را قرار داده و برای ۵ دقیقه صبر می کنیم تا مواد با هم پخته شوند.
مرحله پنجم
یک تابه مناسب و گرد را با کره یا روغن چرب کنید سپس خمیر را داخل آن بگذارید روی خمیر سس کچاب بزنید و با برس سیلیکونی یا دست آن را روی تمام نان بمالید و مقدار کمی پنیر پیتزا بریزید و مواد آماده شده را به روی خمیر منتقل نمایید.
مرحله ششم
روی تمام مواد پنیر پیتزا را به صورت یکدست بریزید و دم کنی را روی آن قرار دهید بهتر است تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید و با حرارت ملایم اجازه دهید پنیر آب شود و خمیر نیم پز کاملا پخته شود.
مرحله هفتم
حدود ۲۰ دقیقه زمان لازم داریم تا کاملا بپزد آن را چک کنید تا از پخته شدن مطمئن شوید سپس از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو منتقل کنید با پیتزابر یا چاقو برش بزنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.
مرحله هشتم
اگر خواستید با فر درست کنید سینی فر را چرب کرده و خمیر و مواد پیتزا را طبق روال قبل روی آن می گذاریم فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و برای ۲۰ دقیقه در فر می گذاریم تا آماده شود.