طرز تهیه املت فرانسوی مجلسی و خوشمزه با قارچ
طرز تهیه املت فرانسوی
املت فرانسوی یک املت خوشمزه و خاص است که می تواند یک صبحانه یا میان وعده عالی باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت فرانسوی مجلسی و خوشمزه با قارچ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۶ عدد |
قارچ | ۲ عدد |
روغن مایع | به میزان کافی |
فلفل و نمک | به میزان کافی |
طرز تهیه املت فرانسوی
مرحله اول
برای درست کردن املت فرانسوی که می تواند یک صبحانه شیک برای یک روز تعطیل باشد در ابتدا گوجه فرنگی را به همراه قارچ و فلفل دلمه ای تمیز می شوییم و اجازه می دهیم آب آن برود.
مرحله دوم
در این مرحله گوجه فرنگی را روی تخته حلقه ای برش می دهیم و قارچ را اسلایس می کنیم سپس فلفل دلمه ای را از بالا باز کرده و دانه ها را جدا می کنیم چون غذا را تلخ می کنند.
مرحله سوم
فلفل دلمه ای را نیز حلقه ای خرد می کنیم می توانید با توجه به سلیقه خود سبزیجات را ریزتر خرد کنید در یک تابه کمی روغن ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا گرم شود.
مرحله چهارم
در ادامه قارچ را داخل روغن ریخته و به ترتیب فلفل و گوجه را می افزاییم مواد داخل تابه را به آرامی هم بزند تا ظاهر سبزیجات خراب نشود بعد از سرخ شدن آن ها را از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
در ظرفی تخم مرغ ها را می ریزیم و نمک را به همراه فلفل اضافه می کنیم و با همزن دستی یا چنگال می زنیم تا یکدست شود سپس در تابه روغن ریخته بعد از داغ شدن تخم مرغ ها را می ریزیم.
مرحله ششم
درب تابه را بگذارید و حرارت زیر اجاق گاز را کم کنید تا تخم مرغ نسوزد و به آرامی خودش را بگیرد حدود ۳ دقیقه زمان لازم داریم تا تخم مرغ خودش را بگیرد سپس درب تابه را بردارید.
مرحله هفتم
بهتر است از تابه گرد استفاده کنید روی نصف تخم مرغ ها سبزیحات را بریزید یعنی روی نصف دایره باید از مواد املت ریخته شود و نیمه دیگر را روی سبزیجات با کمک قاشق برگردانید.
مرحله هشتم
برای یک تا دو دقیقه دیگر درب تابه را قرار دهید تا املت خوشمزه ما آماده سرو شود سپس همراه نان در کنار خانواده از این غذای خوشمزه میل کنید و لذت ببریید. نوش جان.
نکات املت فرانسوی
می توانید به جای قارچ از سوسیس یا ژامبون استفاده کنید، و در زمان پخت بعد از این که یک نیمه را روی هم آوردید دوباره این کار را تکرار کنید و قسمت دیگر را هم روی هم بیاورید.