طرز تهیه املت انار شمالی مخصوص و خوشمزه با دانه انار
طرز تهیه املت انار
املت انار یک صبحانه خوشمزه و متفاوت است که از تجربه خوردن آن لذت خواهید برد این املت را به سادگی برای پیکنیک ها و دورهمی های بیرون منزل می توانید درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت انار شمالی مخصوص و خوشمزه با دانه انار در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
انار ترش | ۳ عدد |
پیاز | ۳ عدد |
سیر | ۵ حبه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن، نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه املت انار
مرحله اول
برای درست کردن املت انار در ابتدا باید انار را دانه کنید برای برش انار باید با برشی در بالای انار و جدا کردن آن داخل انار را ببینید سپس از خط های سفید داخل آن برای راهنما استفاده کنید.
مرحله دوم
و از طرف بیرون با چاقو در قسمت های که خط سفید را می بینید خط بیاندازید و انار را به شکل گل باز کنید و کف دست به شکل برعکس قرار دهید و با قاشق چوبی پشت آن بزنید.
مرحله سوم
با این روش خیلی سریع انار دانه می شود قسمت های سفید داخل انار را خارج کنید تا دانه ها یکدست شود، تخم مرغ ها را در یک ظرف می شکنیم و برای یک دقیقه با چنگال یا همزن دستی می زنیم.
مرحله چهارم
سیر و پیاز را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه پیاز را ریز خرد می کنیم و سیر را نیز بسیار ریز کرده یا رنده می کنیم تابه را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و روغن می ریزیم.
مرحله پنجم
بعد از داغ شدن روغن سیر و پیاز را به تابه می افزاییم و تفت می دهیم تا سرخ شوند و بوی سیر بلند شود سپس انار دانه شده را به همراه نمک و فلفل به تابه می افزاییم.
مرحله ششم
انار را کمی تفت داده تا نرم شود سپس تخم مرغ ها را در تابه می ریزیم و به آرامی هم می زنیم تا خودش را بگیرد املت انار آماده است در ظرف سرو بکشید و در کنار خانواده نوش جان کنید.
نکات املت انار
در این غذا هرچقدر سیر بیشتری بریزید خوشمزه تر می شود می توانید از یک قاشق رب انار هم استفاده کنید و بعد از تفت دادن آن تخم مرغ را اضافه نمایید، این غذا هم با نان و هم برنج سرو می شود.