طرز تهیه کوکو جوانه گندم خانگی و خوشمزه

طرز تهیه کوکو جوانه گندم

طرز تهیه کوکو جوانه گندم

کوکو جوانه گندم یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین کوکوهاست که خوردن آن به خصوص برای کودکان و سالمندان توصیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو جوانه گندم در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جوانه گندم۲۰۰ گرم
سیب زمینی۱ عدد متوسط
پیاز۱ عدد متوسط
جعفری خرد شده۱ پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچینبه مقدار لازم
آرد نخودچی۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه  کوکو جوانه گندم

مرحله اول

برای تهیه کوکو جوانه گندم ابتدا جوانه گندم را با غذاساز خرد کنید ولی اجازه ندهید خیلی له شود چون شیره آن خارج می شود و دچار چسبندگی زیاد می شود و موقع سرخ کردن مشکل ایجاد می کند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی و پیاز را رنده کنید و به جوانه گندم خرد شده اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا به خورد هم بروند و یک ترکیب کاملا همگن و یکدست ایجاد شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید جعفری خرد شده را کم کم به سایر مواد اضافه کنید و سپس نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و آرد نخودچی را به مواد اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله باید تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی کاسه شما دیده شود.سپس تخم مرغ ها را به اسیر مواد اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

مرحله پنجم

تابه را روی اجاق گاز گذاشته و روغن در آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را در تابه ریخته و زیر شعله را ملایم کنید و در تابه را بگذارید تا کم کم کوکوی شما بپزد.

مرحله ششم

بعد از پختن طرف اول کوکو باید برش دهید و حدود دو سه دقیقه صبر کنید و کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.مدت زمان پختن طرف دوم نصف طرف اول است.بعد از حدود ۸ دقیقه کوکوی شما آماده سرو کردن است.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 16 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.