طرز تهیه باقالی پخته بازاری خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه باقالی پخته بازاری خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه باقالی یکی از خوشمزه های که در هر فصلی می توانید بپزید باقالی است با طعم خوشمزه و فوق العاده اش …

طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه اسنک مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی که می توانید برای وعده ناهار یا شام آماده کنید این اسنک …

طرز تهیه پلو نخود فرنگی خوشمزه مجلسی با مرغ و شوید تازه

طرز تهیه پلو نخود فرنگی خوشمزه مجلسی با مرغ و شوید تازه

طرز تهیه پلو نخود فرنگی خوشمزه مجلسی نخود پلو غذایی خوشمزه و پرطرفدار بین ایرانی هاست. این غذای بی نظیر را می توانید …

طرز تهیه کوکو جوانه ماش

طرز تهیه کوکو جوانه ماش

کوکو جوانه ماش یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین و مقوی ترین انواع کوکو است که مناسب مجالس و مهمانی های شماست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو جوانه ماش در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جوانه ماش۱ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
هویج۲ عدد متوسط خرد شده
روغنبه مقدار لازم
بادمجان۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد خرد شده
زردچوبه و فلفلبه مقدار لازم
قارچ۲۰۰ گرم
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو جوانه ماش

مرحله اول

برای تهیه کوکو جوانه گندم ابتدا باید مواد را حاضر و مواد خرد کردنی را خرد کنید.بادمجان را پوست گرفته و حلقه ای خرد کنید و پیاز را هم بهتر است به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله دوم

مقداری آب درون قابلمه بریزید و هویج ها را درون آن بریزید و نیم پز کنید.سپس قارچ های ورقه ای خرد شده را در مقداری روغن ریخته و با شعله ملایم به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم

در این مرحله بادمجان و هویج نیم پز شده در مقداری روغن تفت دهید و پیاز های خرد شده را نیز سرخ کنید.تخم مرغ را هم در کاسه ای شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله ادویه ها را به تخم مرغ اضافه کنید و به نوبت قارچ و هویج و جوانه ماش و بادمجان و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و مواد را در هر مرحله خوب به هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

تابه را روی اجاق گذاشته و روغن درون آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.سپس مایع کوکو را درون روغن ریخته و زیر شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید تا کوکو کم کم مغز پخت شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه طرف اول کوکو پخت می توانید در تابه برش بزنید.اگر برش دادید بعد از دو دقیقه برگردانید و صبر کنید تا طرف دیگر هم طلایی شود.سرو این کوکو با گوجه فرنگی و پیاز و جعفری توصیه می شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.