طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد فصل سالاد فصل یکی از محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در مجالس و مهمانی ها هم کاربرد دارد، برای مشاهده …

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش ریواس خورش ریواس یکی از خورش های خوشمزه و فصلی است و معمولا فقط در فصل بهار به دلیل وجود ریواس …

طرز تهیه مرغ لبنانی خوشمزه و مخصوص برای مهمانی های عید

طرز تهیه مرغ لبنانی خوشمزه و مخصوص برای مهمانی های عید

طرز تهیه مرغ لبنانی این مرغ خوشمره را می توانید برای مهمانی ها درست کنید و طعم متفاوتی را تجربه کنید این مرغ …

طرز تهیه جگر مرغ

طرز تهیه جگر مرغ کتلت جگر مرغ طرز تهیه کتلت جیگر با جگر مرغ چه غذایی میشه درست کرد

کوکو جگر مرغ یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین کوکو های ایرانی می باشد که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو جگر مرغ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر مرغ۵۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد
هویج۴ عدد
پیاز۱ عدد
آرد گندم۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر لیمو، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه جگر مرغ

مرحله اول

برای تهیه کوکو جگر مرغ باید بعد از شستن جگر باید آن را در مخلوط کن خرد کنید و یا باید با چرخ گوشت معمولی چرخ کنید.معمولا استفاده از مخلوط کن کیفیت بهتری به کوکوی شما می دهد.

مرحله دوم

سیب زمینی ها را آبپر کنید و با رنده ریز کنید و یا با گوشت کوب له کنید و سپس پیاز و هویج خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کاملا به خورد هم بروند و یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله باید ادویه ها را اضافه کنید.پس پودر سیر و فلفل سیاه و پودر لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کاملا به خورد هم روند.برای یک ربع مواد را در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

تخم مرغ ها را در یک کاسه مجزا شکسته و خوب به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند و کف ریزی روی کاسه ایجاد شود.حالا باید تخم مرغ را به دیگر مواد کوکو اضافه کنید.

مرحله پنجم

آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید تا خودش را بگیرد.مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.آنقدر آرد اضافه کنید تا مواد از شل بودن در بیاید.اگر مواد سفت شد از تخم مرغ استفاده کنید.

مرحله ششم

تابه را روی اجاق گذاشته و روغن درون آن بریزید و کوکوهای را به شکلی که مدنظرتان است سرخ کنید.بعد از سرخ شدن در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود و آماده سرو کردن شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.