طرز تهیه خورش قیمه با مرغ مجلسی با طعم بی نظیر و جذاب

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ مجلسی با طعم بی نظیر و جذاب

طرز تهیه خورش قیمه با مرغ خورش قیمه یکی از خورش های اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. خورش قیمه …

خوشمزه ترین نکات مزه دار کردن ماهی + نکات پخت ماهی کبابی

خوشمزه ترین نکات مزه دار کردن ماهی + نکات پخت ماهی کبابی

نکات مزه دار کردن ماهی برای از بین بردن بوی ماهی و مزه دار شدن آن لازم است آن را مرینت کنید تا …

طرز تهیه خورش مرغ ساده و خوشمزه خانگی

طرز تهیه خورش مرغ ساده و خوشمزه خانگی

طرز تهیه خورش مرغ خورش مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که بسیار پرطرفدار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کوکو جدید

طرز تهیه کوکو جدید طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی طرز تهیه کوکو مرغ در ماهیتابه رژیمی طرز تهیه کوکو مرغ و هویج کوکو مرغ بدون سیب زمینی کوکو مرغ شمالی کوکو مرغ و قارچ کوکوی مرغ با پنیر پیتزا نی نی سایت کوکو مرغ پیتزایی

کوکو مرغ با پنیر پیتزا یکی از جدیدترین و خوشمزه ترین کوکوهاست که با یک بار امتحان کردن مشتری دائمی آن می شوید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو جدید مرغ در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ چرخ کرده۵۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
آرد سفید۱ پیمانه
پنیر پیتزا۱ پیمانه
پیازچه و جعفری خرد شده۲ قاشق غذا خوری از هر کدام
پودر سیرنصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو جدید

مرحله اول

برای تهیه این کوکوی جدید و خوشمزه ابتدا باید در یک کاسه مرغ چرخ کرده را با آرد مخلوط کنید.سپس تخم مرغ و پنیر پیتزا و پیازچه و جعفری را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شود.

مرحله دوم

در این مرحله باید ادویه ها را اضافه کنید.پس پودر سیر و فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شود.در مرحله آخر باید نمک را اضافه کنید.

مرحله سوم

مواد کوکوی خود را باید به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.قرار دادن مواد کوکو در یخچال باعث می شود که مواد خودش را بگیرد و کاملا به خورد هم برود و طعمش خیلی بهتر شود.

مرحله چهارم

تابه را روی اجاق گاز گذاشته و درون آن روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود،سپس با دست خیس و چرب کم کم از مواد برداشته و به شکلی که مدنظرتان است در تابه قرار دهید.

مرحله پنجم

اگر تمایل داشته باشید می توانید تمام مواد را یکجا درون تابه بریزید.بعد از پختن طرف اول کوکو باید کوکوی خود را برگدانید تا طرف دیگر هم پخته شود.معمولا طرف دوم در نصف طرف اول پخته می شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه کوکوی شما پخته شد آن را در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.بعد از ۵ دقیقه می توانید با خیار ، خیارشور و گوجه فرنگی و زیتون تزیین کنید و سرو نمایید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 15 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.