طرز تهیه رولت اسفناج خوشمزه یک فینگر فود مجلسی

طرز تهیه رولت اسفناج خوشمزه یک فینگر فود مجلسی

طرز تهیه رولت اسفناج رولت اسفناج یک غذای خوش خوراک و خوشمزه است که به عنوان یک شام سبک یا یک فینگر فود …

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر مجلسی با روغن کرمانشاهی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر مجلسی با روغن کرمانشاهی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر سبزی پلو ماهی یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است و تقریبا همه ایرانی ها …

طرز تهیه لوبیا سبز پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لوبیا سبز پلو خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لوبیا پلو لوبیا پلو یک غذای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که طعم و مزه بسیار جذابی دارد و به …

طرز تهیه کوکو تبریزی

 طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز با پنیر پیتزا طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی کوکو تره ساده کوکو لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده طرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی تبریزی طرز تهیه کوفته تبریزی طرز تهیه کوکوی مغزدار سیب زمینی انواع کوکوی تبریزی

کوکو تبریزی یکی از اصیل ترین غذاهای شهر تبریز است که بعد از کوفته تبریزی و خورش هویج محبوب ترین غذای این شهر است ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو تبریزی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سبز خرد شده۴۰۰ گرم
هویج خرد شده۱۰۰ گرم
سیب زمینی خرد شده۱۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
مغز گردو خرد شدهنصف استکان
زعفران دم کرده۱ قاشق غذا خوری
شیر۱ قاشق غذا خوری
پیاز داغ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
زرد چوبه ، نمک ، فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو تبریزی

مرحله اول

برای تهیه کوکو تبریزی ابتدا لوبیا سبز را شسته و خشک کنید و ریز کنید.بهتر است ابعاد لوبیا سبز حدود یک سانت باشند.سیب زمینی و هویج را هم با ابعاد کوچکتر از لوبیا سبز خرد کنید.

مرحله دوم

یک قابلمه روی اجاق با شعله ملایم گذاشته و یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری از ترکیب نمک و زردچوبه درون آن بریزید و اجازه دهید تا لوبیا سبز ده دقیقه در آن بپزد.سپس هویج را اضافه کنید و ده دقیقه دیگر هم زمان بدهید.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه زیر آن را خاموش کنید و صبر کنید تا سرد شود.سپس در یک کاسه مجزا تخم مرغ ها را شکسته و به هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله بکینگ پودر و پیاز داغ و ادویه و شیر و مغز گردو و زعفران را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب به هم بزنید.سبزیجات پخته شده را هم به مواد اضافی کنید و به آرامی به هم بزنید تا هویج و سیب زمینی له نشوند.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد کوکو باید غلظت خوبی داشته باشند اگر نداشتن باید یک تخم مرغ اضافه کنید.بعد از آن به مدت یک ربع ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود و خودش را بگیرد.

مرحله ششم

تابه را روی اجاق قرار داده و روغن درون آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن مواد را در تابه بریزید و با قاشق کوکو را صاف کنید تا ضخامت هم جای آن یکسان شود.حرارت شعله کم باشد و در تابه را بگذارید.

مرحله هفتم

بعد از پختن طرف اول کوکو باید کوکو تبریزی خود را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.معمولا طرف دوم زودتر از طرف اول پخته می شود و نیازی نیست در این مرحله در تابه را بگذارید.بعد از ۷ دقیقه کوکوی شما آماده سرو کردن است.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.