طرز تهیه ماهیچه شاندیز مجلسی و خوشمزه به روش پسران کریم

طرز تهیه ماهیچه شاندیز مجلسی و خوشمزه به روش پسران کریم

طرز تهیه ماهیچه یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ماهیچه است که در این روش بدون آب پخته می شود و طعم بی …

طرز تهیه عدس پلو نذری برای 100 نفر مرحله به مرحله

طرز تهیه عدس پلو نذری برای 100 نفر مرحله به مرحله

طرز تهیه عدس پلو نذری در ایام محرم مرسوم است که نذری پخته می شود یکی از نذری های خوشمزه و مخصوص این …

طرز تهیه خورش شامی ترش گیلانی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش شامی ترش گیلانی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش شامی خورش شامی ترش یکی از خورش های بسیار خوشمزه است که متعلق به شمال ایران و استان گیلان است، برای …

طرز تهیه کوکو تره

کوکو تره طرز تهیه کوکو تره و پیازچه عکس کوکو تره کوکو تره ساده طرز تهیه کوکو تره دونفره طرز تهیه کوکو تره فرنگی طرز تهیه کوکو تره و سیب زمینی خواص کوکو تره کوکو تره و جعفری

کوکو تره یکی از غذاهای محبوب و بسیار خوش طعم است که معمولا همه را مشتری دائمی خود می کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو تره در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۳ عدد
سیب زمینی۴ عدد کوچک
تره تازه۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو تره

مرحله اول

برای تهیه کوکوی تره ابتدا باید تره ها را شسته و در آبکش ریخته تا آب آنها گرفته شود.سپس سیب زمینی ها را در قابلمه ریخته و آب روی آن بریزید و صبر کنید تا آب پز شوند.

مرحله دوم

بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شد باید آنها را با رنده ریز ، رنده کنید و یا با گوشکوب خوب بکوبید.تره هایی را که آب آنها رفته است را ساطوری ریز کنید و سیب زمینی اضافه کنید

مرحله سوم

تخم مرغ ها را درون یک کاسه مجزا بشکنید و خوب به هم بزنید تا زرده و سفید کاملا با هم ترکیب شوند و کف سفیدی روی کاسه ایجاد شود.حالا باید تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه را به کاسه اصلی اضافه کنید.

مرحله چهارم

تابه ای را روی اجاق قرار دهید و درون آن روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.بهتر است که اگر امکانش هست از تابه نسوز و تفلون استفاده کنید تا کوکو تره شما به آن نچسبد.

مرحله پنجم

حالا باید مواد را درون تابه ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و ضخامت همه جاهای کوکو را یکسان کنید.در تابه را بگذارید و شعله را کم کنید تا کوکو تره شما کم کم مغز پخت شود.

مرحله ششم

بعد از پختن طرف اول کوکو را در ظرف برش دهید و اجازه دهید کمی در تابه بماند و بعد از آن برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.معمولا طرف دوم در نصف زمان طرف اول می پزد.بعد از پختن طرف دوم می توانید سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.