طرز تهیه خورش قیمه مجلسی و فوق العاد خوشمزه سنتی

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی و فوق العاد خوشمزه سنتی

طرز تهیه خورش قیمه مجلسی خورش قیمه یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین خورش های ایرانی است که تقریبا بیشترین محبوبیت را …

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص در خانه

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای خوشمزه و مخصوص در خانه

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای جوجه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می توانید در تابه هم آن را …

طرز تهیه سالاد گوجه مشهدی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد گوجه مشهدی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد گوجه مشهدی سالاد گوجه مشهدی از سالادهای خوشمزه و محلی است که به سالاد شور هم معروف است، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کوکو پنیری

طرز تهیه کوکو پنیری طرز تهیه کوکو سیب زمینی یکسره طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا در فر طرز تهیه کوکو سیب زمینی پیتزایی کوکو سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا کوکو پنیر شمالی کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا نی نی سایت طرز تهیه کوکو سیب زمینی شیرازی کوکو سیب زمینی پنیری مامی سایت

کوکو پنیری یکی از محبوب ترین کوکوها به خصوص نزد کودکان است و طعم فوق العاده ای دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو پنیری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۲۵۰ گرم
سیب زمینی۳ عدد کوچک
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
تخم مرغ۲ عدد
زردچوبه و نمک و فلفلبه مقدار لازم
آرد سوخاریبه مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده۲۰۰ گرم

طرز تهیه کوکو پنیری

مرحله اول

برای تهیه کوکو پنیری باید فیله مرغ را با یک پیاز و یک حبه سیر و آب را درون قابلمه ریخته و اجازه بدهیم تا آبپز شود و مزه بگیرد.در قابلمه دیگری هم سیب زمینی ها را به صورت مجزا آب پز کنید.

مرحله دوم

سیب زمینی های پخته شده را با گوشت کوب له کنید و با با رنده ریز رنده کنید و فیله مرغ را ریش ریش کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید و فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و سیر را هم رنده و یا له کنید و به دیگر مواد اضافه کنید.سپس تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و مواد را به خوبی به هم بزنید.

مرحله چهارم

مقداری از مواد به اندازه یک نارنگی بر می داریم و کف دست باز می کنیم و کمی پنیر پیتزا وسط آن می گذاریم و از اطراف جمع می کنیم مانند چانه نانوایی و کمی فشار می دهیم از یک طرف تا راحت تر سرخ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله کوکوهای اماده شده در آرد سوخاری می غلتانیم.در تابه روغن ریخته و روی اجاق قرار می دهیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود.کوکو ها را در روغن قرار می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله ششم

وقتی طرف اول پخته شد باید کوکو را بر گردانیم تا طرف دیگر نیز پخته شود.معمولا طرف دوم در زمان کمتری سرخ می شود.کوکوها اکنون آماده شده و پنیر داخل انها آب شده است و آماده سرو کردن است.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.