طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی خوشمزه و حرفه ای

طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی خوشمزه و حرفه ای

طرز تهیه کوکو مرغ با سیب زمینی کوکو مرغ یکی از خوشمزه ترین کوکوها می باشد که معمولا کسانی که آن را امتحان …

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی سالاد لوبیا چیتی یکی از سالاد های خوشمزه و آسان است که می تواند زینت بخش سفره های شما …

طرز تهیه کوکو کلم بروکلی با پنیر پیتزا خوشمزه و حرفه ای

طرز تهیه کوکو کلم بروکلی با پنیر پیتزا خوشمزه و حرفه ای

طرز تهیه کوکو کلم بروکلی با پنیر پیتزا کوکو کلم بروکلی در عین حال که یک غذای خوشمزه است دارای کالری کمی می …

طرز تهیه بابا غنوش لبنانی

طرز تهیه بابا غنوش لبنانی طرز تهیه باباغنوش در بفرمایید شام طرز تهیه بابا غنوش با رب انار طرز تهیه بابا غنوش شف طیبه طرز تهیه بابا غنوش با پودر کاکائو طرز تهیه بابا گانوش

باباغنوش یک پیش غذای سنتی عربی است که با نان تست، نان پیتا یا بسکویت و چیپس مصرف می شود. بابا غنوش را در کنار انواع کباب و برنج سرو می کنند. این غذای خوشمزه بادمجانی، به خاطر طعم کبابی بادمجان و عطر سیر، بسیار خوشمزه است و به علت وجود ارده، بسیار مقوی و پر خاصیت است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بابا غنوش لبنانی در ادامه با سایت آموزشی مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم بابا غنوش لبنانی
بادمجان۴ عدد
پیاز متوسط خرد شده ریز۱ عدد
سیر بزرگ۱ حبه
جعفری ریز خرد شده۲ قاشق غذا خوری
ارده۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذا خوری
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاه یا فلفل سفیدبه مقدار لازم

طرز تهیه بابا غنوش لبنانی

مرحله اول

برای تهیه بابا غنوش خوشمزه به روش لبنانی در ابتدای کار، بادمجان ها را شسته و با پوست کباب می کنیم. سپس پوست آن را جدا کرده و یادمجان ها را ساطوری یا له می کنیم. اگر از بوی دودی بادمجان خوشتان نیم آیدف آنها را در فر کباب کنید.

مرحله دوم

برای این منظور بادمجان ها درون سینی فر قرار می دهیم، سپس به مدت ۴۵ دقیقه در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است قرار می دهیم. سپس آن ها را به دو قسمت تقسیم کرده و با قاشق مغز بادمجان ها را از پوست جدا کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز و سیر را رنده یا به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار داده تا داغ شود. پیاز و سیر را در تابه سرخ می کنیم تا سبک و طلایی شود. تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله چهارم

سپس به آن ارده، بادمجان له شده، جعفری ریز خرد شده، آبلیمو ترش، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یک دست شود. سپس در یک بشقاب ریخته و آن را پهن می کنیم. در وسط آن روغن زیتون ریخته و با جعفری آن را تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.