طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد اندونزی سالاد اندونزی یکی از محبوبت ترین سالاد ها در میان ایرانیان است که معمولا در همه خانه ها درست می …

طرز تهیه سالاد لاغری خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد لاغری خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد لاغری سالاد لاغری و رژیمی امروزه طرفداران زیادی دارد و ما در این مطلب سالاد لاغری مرغ را برای شما آموزش …

طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت ملایر و تویسرکان

طرز تهیه آش بادمجان بدون گوشت ملایر و تویسرکان

طرز تهیه آش بادمجان آش بادمجان یکی از آش های خوشمزه و محلی است که در جاهای مختلف کشور از جمله ملایر و تویسرکان …

طرز تهیه کشک و بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی فیلم طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی طرز تهیه کشک بادمجان اصفهانی طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت طرز تهیه کشک بادمجون ساده طرز تهیه کشک بادمجان تصویری طرز تهیه کشک بادمجان دونفره فیلم طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

کشک و بادمجان یک غذای سنتی ایرانی است که بسیار خوشمزه و خوش طعم بوده و طرفداران زیادی دارد. از آن جا که این غذا بدون گوشت است، کم هزینه و مناسب در می آید. می توان کشک و بادمجان را به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و در کنار غذای اصلی سرو نمود. همچنین می توان این غذا را درون تارت های نمکی آماده ریخت و به صورت تک نفره و لقمه ای در تولد ها یا جشن های عصرانه سرو کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک و بادمجان در ادامه با سایت آموزشی مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۵ عدد
پیاز بزرگ۱ عدد
کشکنصف پیمانه
سیر۳ حبه
نعناع۲ قاشق غذا خوری
گردو خرد شدهنصف پیمانه
روغنبه میزان لازم
نمک و زردچوبهبه میزان لازم

طرز تهیه کشک و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه کشک و بادمجان خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار؛ بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم. سپس مقداری نمک به صورت پخش روی بادمجان ها می پاشیم و به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم تا تلخی آنها گرفته شود.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی درون بادمجان ها خارج شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود، سپس بادمجان ها را درون روغن سرخ می کنیم. اگر روغن درون تابه کم بود، می توانیم در میانه سرخ کردن بادمجان ها، مجددا  مقداری روغن اضافه کنیم، البته هر چقدر روغن کمتر باشد، سالم است.

مرحله چهارم

پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیمف آنها را کنار می گذاریم. پیاز را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت خلالی متوسط یا ترجیحا درشت خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله پنجم

حالا پیاز را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سرخ شود. وقتی که پیاز ها سبک و طلایی شد، زردچوبه را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا زردچوبه هم تفت بخورد. بادمجان های سرخ شده را می کوبیم و به پیاز ها اضافه می کنیم.

مرحله ششم

سیر را رنده کرده و به همراه نمک و کشک به آن اضافه می کنیم. به دلیل این که ممکن است کشک شور باشد، نمک آن را مزه کرده و میزان نمک مناسب اضافه می کنیم. سپس می گذاریم با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزد.

مرحله هفتم

اگر کشک سفت بود، می توان کمی آب به آن اضافه کرد تا بادمجان ها پخته شوند. در این فرصت، سیر داغ و نعناع داغ را آماده می کنیم. سپس در ظرف مناسب می کشیم و با کشک و سیر داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.