طرز تهیه خورش شیرین قورمه خوشمزه و مجلسی گیلانی
طرز تهیه خورش شیرین قورمه
این خورش خوشمزه و سنتی یک غذای پرطرفدار گیلانی است که می توانید برای مجالس و مهمانی ها طبخ کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش شیرین قورمه خوشمزه و مجلسی گیلانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز ریز شده | یک عدد |
گوشت گوسفندی بدون چربی یا مرغ | ۵۰۰ گرم خرد شده |
قیسی | ۲۵۰ گرم |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
زعفران | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش شیرین قورمه
مرحله اول
گوشت گوسفندی را خرد می کنیم و می شوییم و به همراه سه پیمانه آب در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس کفی که روی آن جمع می شود را می گیریم.
مرحله دوم
بعد از این مرحله حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم برای سه ساعت به آرامی بپزد دو ساعت که از پخت گوشت گذشت نمک را به همراه فلفل و زردچوبه به گوشت می افزاییم تا برای یک ساعت دیگر هم با نمک و فلفل بپزد.
مرحله سوم
در ادامه تابه را روی حرارت می گذاریم و سه قاشق روغن در آن ریخته تا گرم شود سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و در تابه تفت می دهیم تا سبک و نرم شود بعد از طلایی شدن پیازها قیسی را می افزاییم و برای چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.
مرحله چهارم
دو ساعت و نیم که از پخت گوشت گذشت مخلوط پیاز داغ و قیسی را به همراه زعفران دم کشیده می افزاییم و اجازه می دهیم نیم ساعت دیگر خورش روی حرارت بماند و جا بیافتد سپس در ظرف سرو می کشیم و با کته سرو می کنیم. نوش جان.