طرز تهیه خورش شیرین قورمه خوشمزه و مجلسی گیلانی

طرز تهیه خورش شیرین قورمه

طرز تهیه خورش شیرین قورمه خوشمزه و مجلسی گیلانی شیرین قورمه با گوشت شیرین قورمه  خورش شیرین قاتق گیلان طرز تهیه شیرین خورشت مجلسی طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی انواع خورشت شیرین طرز تهیه خورش مرغ شیرین

این خورش خوشمزه و سنتی یک غذای پرطرفدار گیلانی است که می توانید برای مجالس و مهمانی ها طبخ کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش شیرین قورمه خوشمزه و مجلسی گیلانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ریز شده یک عدد
گوشت گوسفندی بدون چربی یا مرغ۵۰۰ گرم خرد شده
قیسی۲۵۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
زعفران به میزان کافی

طرز تهیه خورش شیرین قورمه

مرحله اول

گوشت گوسفندی را خرد می کنیم و می شوییم و به همراه سه پیمانه آب در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس کفی که روی آن جمع می شود را می گیریم.

مرحله دوم

بعد از این مرحله حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم برای سه ساعت به آرامی بپزد دو ساعت که از پخت گوشت گذشت نمک را به همراه فلفل و زردچوبه به گوشت می افزاییم تا برای یک ساعت دیگر هم با نمک و فلفل بپزد.

مرحله سوم

در ادامه تابه را روی حرارت می گذاریم و سه قاشق روغن در آن ریخته تا گرم شود سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و در تابه تفت می دهیم تا سبک و نرم شود بعد از طلایی شدن پیازها قیسی را می افزاییم و برای چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.

طرز تهیه خورش شیرین قورمه خوشمزه و مجلسی گیلانی شیرین قورمه با گوشت شیرین قورمه  خورش شیرین قاتق گیلان طرز تهیه شیرین خورشت مجلسی طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی طرز تهیه شیرین قورمه گیلانی انواع خورشت شیرین طرز تهیه خورش مرغ شیرین

مرحله چهارم

دو ساعت و نیم که از پخت گوشت گذشت مخلوط پیاز داغ و قیسی را به همراه زعفران دم کشیده می افزاییم و اجازه می دهیم نیم ساعت دیگر خورش روی حرارت بماند و جا بیافتد سپس در ظرف سرو می کشیم و با کته سرو می کنیم. نوش جان.

 

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 18 اسفند 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.