طرز تهیه کوکو پیتزایی بدون فر در منزل
طرز تهیه سالاد انار و مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه سالاد انار و مرغ سالادها همیشه پای ثابت میز پذیرایی در مهمانی ها هستند و یک سالاد خوشمزه همیشه طرفداران خود را …
طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه و ساده به روش رستورانی
طرز تهیه شکر پلو شیرازی شکر پلو یک غذای خوشمزه و اصیل شیرازی است که در شیراز برای نذری های محرم پخش این غذا مرسوم …
طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه مجلسی و خوشمزه با رب انار
طرز تهیه اکبر جوجه اکبر جوجه یک غذای مازندرانی خوشمزه و پر طرفدار است که می توانید در خانه این غذا را با طعم …
طرز تهیه کوکو پیتزایی بدون فر
کوکو پیتزایی یکی از غذاهای خوشمزه است که ترکیبی از غذاهای سنتی و نوین است و معمولا مورد توجه قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو پیتزایی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۲ پیمانه خرد شده |
هویج | ۱ لیوان خرد شده |
قارچ | ۱ لیوان خرد شده |
فلفل دلمه | ۱ لیوان خرد شده |
نخود فرنگی | نصف لیوان |
مرغ | نصف سینه بزرگ |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پنیر پیتزا | ۱ لیوان رنده شده |
فلفل،پودر سیر و آویشن | یک قاشق چایخوری از هر کدام |
نمک و آرد | دو قاشق چایخوری از هر کدام |
طرز تهیه کوکو پیتزایی بدون فر
مرحله اول
برای تهیه کوکو پیتزایی ابتدا باید هویج و نخود فرنگی را در قابلمه هایی مجزا آب پز کنیم،بعد از پختن با گذراندن از صافی آب اضافی آنها را می گیریم و آنها را کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله قارچ خرد شده را در یک تابه تفت می دهیم تا آبش جمع شود.حالا وقت آن است که سینه مرغ خرد شده را درون تابه بریزیم و نمک و فلفل هم اضافه می کنیم و سه چهار دقیقه تفت می دهیم تا خشک شود.
مرحله سوم
در این مرحله در یک قابلمه آب بریزید و صبر کنید تا آب به جوش بیاد سپس سیب زمینی خرد شده را به مدت ۵ دقیقه درون آب در حال جوش بریزید و بعد از آن با صافی آب اضافی را بگیرید.
مرحله چهارم
تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال به هم بزنید تا کاملا زرده و سفیده با هم قاطی شوند و کف ریزی حاصل شود.سپس آرد و ادویه و کمی نمک اضافه کنید و باز به هم بزنید.
مرحله پنجم
حالا به آن پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و مواد کوکو مانند نخود فرنگی و هویج و سیب زمینی و قارچ را اضافه می کنیم و خوب با هم مخلوط کنیم.آنقدر مواد را به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
مرحله ششم
تابه را روی اجاق گاز گذاشته و روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود.حالا مواد کوکو را درون تابه ریخته و با پشت قاشق صاف می کنید و حدود سه دقیقه زیر تابه را زیاد می کنید و بعد از ان شعله را کم می کنید.
مرحله هفتم
بعد از پختن طرف اول کوکو برش می دهیم و به طرف دیگر بر می گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود.بعد از پختن کوکو زیر شعله را خاموش کنید و بعد از ۵ دقیقه سرو کنید.
- منبع : ashpazi_e_shirin