طرز تهیه رشته پلو با مرغ طلایی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه رشته پلو با مرغ طلایی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه رشته پلو با مرغ رشته پلو با مرغ یک غذای سنتی ایرانی می باشد این غذای خوشمزه بسیار شیک و مجلسی …

طرز تهیه دمپختک باقالی خوشمزه و ساده به روش تهرانی

طرز تهیه دمپختک باقالی خوشمزه و ساده به روش تهرانی

طرر تهیه دمپختک یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی دمپختک است که به سادگی می توانید آن را بپزید این غذا شباهت …

طرز تهیه خورشت گوجه سبز با مرغ مرحله به مرحله

طرز تهیه خورشت گوجه سبز با مرغ مرحله به مرحله

طرز تهیه خورشت گوجه سبز یکی از خورش های فصلی و خوشمزه که در بهار و تابستان می توانید تدارک ببینید خورشت گوجه …

طرز تهیه کوکو کلم بروکلی با پنیر پیتزا

طرز تهیه کوکو بروکلی کوکو کلم بروکلی با سیب زمینی طرز تهیه کتلت کلم بروکلی طرز تهیه کوکو اسفناج بدون سیب زمینی کوکوی کلم بروکلی نی نی سایت طرز تهیه کوکو اسفناج در فر طرز تهیه کوکوی کلم سفید کوکو کلم بروکلی با پنیر پیتزا طرز تهیه کوکوی پیازچه و جعفری

کوکو کلم بروکلی در عین حال که یک غذای خوشمزه است دارای کالری کمی می باشد و به نوعی یک غذای خوشمزه رژیمی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو کلم بروکلی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم بروکلی۴۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد درشت
پنیر پارمزاننصف پیمانه رنده شده
آرد۴ قاشق غذاخوری
سیر۱ حبه خرد شده
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکو کلم بروکلی با پنیر پیتزا

مرحله اول

برای تهیه تهیه کوکو کلم بروکلی با پنیر پیتزا ابتدا قابلمه ای پر از آب نمک کنید و روی اجاق گذاشته و اجازه دهید تا بجوشد.حالا کلم بروکلی را اضافه کنید و اجازه دهید تا ۵ دقیقه در قابلمه بپزد.

مرحله دوم

بعد از ۵ دقیقه کلم بروکلی ها را آبکش کنید و ریز کنید.یک کاسه برداشته و کلم بروکلی و تخم مرغ و پنیر پیتزا و آرد و سیر را در آن ریخته و خوب به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله سوم

نمک و فلفل را به مواد اولیه اضافه کنید و باز هم به هم بزنید تا کاملا یکدست شود و طعم بگیرد.توجه کنید که نمک را در آخر باید اضافه کنید چرا که ممکن است کوکوی شما را سفت کند.

مرحله چهارم

تابه را روی اجاق قرار دهید و روغن بریزید و صبر کنید تا کاملا روغن داغ شود و مایع کوکو را درون تابه بریزید و با قاشق صاف کنید و توجه کنید که ضخامت همه جای کوکو یکسان باشد.

مرحله پنجم

صبر کنید تا یک طرف کاملا پخته شود.سپس برش داده و کمی دیگر اجازه بدهید در تابه بماند و سپس برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود.سعی کنید زیاد در تابه نماند تا خواص بروکلی هم حفظ شود.

مرحله ششم

می توانید این کوکو را در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.سپس با سبزیجات و چاشنی های مد نظر خود تزیین کرده و نوش جان کنید.این کوکو برای عصرانه بسیار مناسب است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.