طرز تهیه گل کلم پلو با گوشت به روش شیرازی ها

طرز تهیه گل کلم پلو با گوشت به روش شیرازی ها

طرز تهیه گل کلم پلو گل کلم پلو یک غذای خوشمزه و محلی است در فصل پاییز که گل کلم فراوان است از …

طرز تهیه آش ساده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ساده خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه آش ساده آش ساده رشته یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی است که بسیار مورد توجه قرار دارد، برای مشاهده …

طرز تهیه اسپاگتی خانگی خوشمزه با پنیر پارمسان

طرز تهیه اسپاگتی خانگی خوشمزه با پنیر پارمسان

طرز تهیه اسپاگتی اسپاگتی یک غذای خوشمزه و پر طرفدار در بین کودکان و بزرگسالان است این غذا بسیار ساده و سریع آماده …

طرز تهیه کوکو اسفناج ساده بدون سیب زمینی

طرز تهیه کوکو اسفناج ساده بدون سیب زمینی طرز تهیه کوکو اسفناج ساده طرز تهیه کوکو اسفناج بدون سیب زمینی طرز تهیه کوکو اسفناج رولی طرز تهیه کوکو اسفناج با سیب زمینی طرز تهیه کوکو اسفناج اردبیل طرز تهیه کوکو اسفناج دونفره طرز تهیه کوکو اسفناج با گردو کوکو اسفناج نی نی سایت

کوکو اسفناج در عین حال که یکی از خوشمزه ترین کوکوها است مفید ترین و غنی ترین کوکو از نظر ارزش غذایی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو اسفناج ساده در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
تخم مرغ۲ عدد
آرد۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط۲ عدد
کنجد۲ قاشق غذاخوری
اسفناج خرد شده۵۰۰ گرم
نمک۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کوکو اسفناج ساده بدون سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کوکو اسفناج ابتدا باید اسفناج ها را شسته و در داخل قابلمه بریزید و کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت معمولی بگذارید تا آبش گرفته شود و تا حدودی پخته شود.معمولا ۲۰ دقیقه روی حرارت بودن کافی است.

مرحله دوم

در این مرحله اسفناج را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود و بعد از آنکه حرارت آن کم شد داخل غذاساز یا میکسر بریزید و اجازه دهید تا مانند پوره شود.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد کنید.پیاز را درون تابه بدون روغن بریزید و بعد از اینکه آبش گرفته شد به آن روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا پیاز طلایی شود.

مرحله چهارم

حالا باید اسفناج را به پیاز داغ اضافه کنید و هم بزنید و حدود یک دقیقه تفت دهید و بعد از یک دقیقه تفت دادن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

مرحله پنجم

مخلوط اسفناج و پیاز را درون یک ظرف ریخته و نمک، فلفل و زردچوبه را با نصف آرد به آن اضافه کنید و به هم بزنید.تخم مرغ ها را درون این ظرف بشکنید و اگر دلتان خواست کنجد را هم به ان اضافه کنید.

مرحله ششم

اگر دیدید که مواد شما شل است باید آرد اضافه کنید و یک قاشق دیگر هم اضافه کنید تا خودش را بگیرید اگر باز هم شل بود یک قاشق دیگر آرد می توانید اضافه کنید.

مرحله هفتم

باید تابه را روی گاز بگذارید و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن خوب داغ شود و بعد از آن مواد کوکو را درون تابه ریخته و با قاشق آن را صاف کنید.درب تابه را بگذارید و اجازه دهید یک ربع با حرارت کم پخته شود.

مرحله هشتم

کوکو را برش زده و به طرف دیگر برگردانید تا طرف دیگر کوکو هم پخته شود. بعد از پخته شدن می توانید با گوجه فرنگی و خیارشور همراه با نان و یا به صورت ساندویچی میل کنید و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.