طرز تهیه خورش پامادور گیلانی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش پامادور گیلانی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش پامادور خورش پامادور یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب استان گیلان است که توصیه می کنیم حتما یک بار آن را …

طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش گوجه سبز با گوشت خوشمزه و خانگی

طرز تهیه خورش گوجه سبز خورش گوجه سبز را به جرات می توانیم یکی از خاص ترین خورش های ایرانی بنامیم که فصلی است …

طرز تهیه خورش تره خوشمزه و مجلسی کردی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش تره خوشمزه و مجلسی کردی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش تره خورش تره یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که متعلق به خطه کردستان است ولی در جاهای مختلف کشور پخته …

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی تبریزی طرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی طرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی تبریزی خوشمزه ترین کوکوی لوبیا سبز طرز تهیه کوکو لوبیا سبز با پنیر پیتزا طرز تهیه کوکو لوبیا سبز بدون سیب زمینی طرز تهیه کوکو لوبیا سبز با مرغ طرز تهیه کوکو لوبیا سبز نی نی سایت طرز تهیه کوکو لوبیا سبز با سوسیس

کوکو لوبیا سبز یکی از کوکوهای خاص و مجلسی است که جزو غذاهای محبوب طرفداران لوبیا سبز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو لوبیا سبز در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۴ عدد
لوبیا سبز۳۰۰ گرم خرد شده
نمکبه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
روغنبه مقدار لازم
پیاز متوسط رنده شده۱ عدد
جعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

مرحله اول

برای تهیه کوکوی لوبیا سبز ابتدا باید لوبیا سبز خرد شده را با کمی نمک و آب درون قابلمه بریزیم و اجازه بدهیم تا لوبیا سبز بپزد و آب درون قابلمه کاملا تبخیر شود.معمولا این مرحله نیم ساعت طول می کشد.

مرحله دوم

در این مرحله باید مایع کوکو را تهیه کنیم. لوبیا سبز پخته شده را با گوشت و پیاز رنده شده و تخم مرغ و نمک را با هم ترکیب کرده و به هم می زنیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله سوم

بهتر است که مایع کوکو را نیم ساعت در یخچال قرار دهیم تا خوب خودش را بگیرد بعد از نیم ساعت مایع را از یخچال خالی کرده و جعفری را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

تابه را روی اجاق گاز قرار دهید و روغن درون آن بریزید و اجازه دهید تا روغن خوب داغ شود سپس مایع کوکو لوبیا سبز را درون تابه ریخته و با قاشق صاف کنید و سعی کنید که ضخامت همه جاهای کوکو یکسان باشد.

مرحله پنجم

در تابه را بگذارید و اجازه بدهید تا کوکو پخته شود و خودش را بگیرد.بعد از اینکه یک طرف پخته شد باید برش دهید و پنج دقیقه دیگر هم اجازه دهید تا کوکو در ظرف در بسته بپزد.

مرحله ششم

در این مرحله باید کوکو خود برگردانده و اجازه دهید تا طرف دیگر هم کاملا پخته شود بهتر است در این مرحله در تابه را نگذارید، با گذشت حدودا ده دقیقه کوکوی شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.

مرحله هفتم

کوکو را به ظرف سرو منتقل کنید برای تزیین کوکو می توانید با گوجه های برش خورده و پیاز حلقه شده تزیین نمایید این کوکوی خوشمزه را در فصل لوبیا سبز بپزید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.