طرز تهیه خورش جنوبی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش جنوبی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه خورش جنوبی خورش جنوبی یکی از غذاهای لذیذ جنوب کشور است که ارزش یک بار امتحان کردن را دارد، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه سالاد زیتون خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد زیتون خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد زیتون سالاد زیتون یکی از سالادهای خوشمزه و بسیار شیک است که می تواند زیبایی بخش مجالس و مهمانی های شما …

طرز تهیه جغور بغور خوشمزه و خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه جغور بغور خوشمزه و خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه جغور بغور جغور بغور یک غذای خوشمزه و ساده است که خیلی سریع آماده می شود این غذا با جگر پخته …

طرز تهیه کوکو چغرتمه گیلانی

طرز تهیه کوکو چغرتمه گیلانی طرز تهیه چغرتمه مرغ طرز تهیه چغرتمه بادمجان طرز تهیه کوکوی گیلانی طرز تهیه بادکوبه طرز تهیه چغرتمه ترکمن طرز تهیه کوکو مازندرانی طرز تهیه سیر چغرتمه طرز تهیه چغرتمه اردبیلی

کوکو چغرتمه یکی از خوشمزه ترین کوکوهای شمال کشور است که بومی استان گیلان است و با مرغ تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو چغرتمه گیلانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۱ عدد
تخم مرغ۸ عدد
پیاز داغ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
محلول زعفران۱ قاشق سوپ خوری
روغن، نمک، فلفل و دارچینبه مقدرا لازم

طرز تهیه کوکو چغرتمه گیلانی

مرحله اول

برای تهیه کوکو چغرتمه باید مرغ شسته شده را با مقداری نمک و فلفل و پیاز داغ در یک قابلمه بریزیم و آب اضافه کنیم تا مرغ کاملا پخته شود و آبش تمام شود.زیر شعله را کم کنید تا سریع آب تمام نشود.

مرحله دوم

پس از اینکه مرغ پخت و سرد شد باید گوشت های مرغ را جدا کنید و چرخ کنید.در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها را بشکنید و خوب به هم بزنید طوری که زرده و سفیده کاملا ترکیب شوند و کف سفیدی روی ظرف بشیند.

مرحله سوم

حالا به تخم مرغ ها دارچین و نمک و فلفل و محلول زعفران را اضافه کنید و مواد را کاملا به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.حالا دو قاشق پیاز داغ را نیز اضافه کنید و خوب مواد را به هم بزنید.

مرحله چهارم

در این مرحله باید گوشت مرغ چرغ کرده را نیز به سایر مواد اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.بهتر است که مواد را ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا به خورد هم بروند.

مرحله پنجم

تابه را روی اجاق گاز گذاشته و روغن در آن بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود.سپس مواد کوکو را در تابه ریخته و زیر شعله را ملایم کنید و در تابه را بگذارید تا کم کم کوکوی شما بپزد.

مرحله ششم

مواد را می توانید یکدفعه ریخته و یا به شکلی که دوست تا دارید سرخ کنید.بعد از پختن طرف اول باید برگردانید تا طرف دیگر پخته شود و چند دقیقه در کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود و سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.