طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه به روش خاله الهام

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای ۳ نفر طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای دو نفر طرز تهیه کوکو سیب زمینی برای 4 نفر طرز تهیه کوکو سیب زمینی رنده شده طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد طرز تهیه کوکو سیب زمینی شیرازی ;,;, sdf cldkd

کوکو سیب زمینی به همراه کوکو سبزی پرطرفدارترین کوکو ها در بین ایرانی ها هستند.کوکو سیب زمینی برای خانم های کارمند و کسانی که وقت زیادی ندارند یک غذای ایده آل است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سیب زمینی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۷ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کوکو سیب زمینی مجلسی در مرحله اول اجازه می دهیم که سیب زمینی ها خوب آب پز شوند. بعد از آبپر شدن پوست آنها را می گیریم و با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و حتما آب پیاز را بگیرید چون موقع رنده کردن آب می اندازد.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم و کمی بیشتر از معمول زردچوبه میریزیم تا کوکو سیب زمینی ما خوشرنگ تر از حالت عادی شود.

مرحله سوم

در این مرحله مواد را کاملا به هم می زنیم تا یکدست شود.بعد تابه را روی گاز می گذاریم صبر می کنیم تا خوب داغ شود بعد روغن را می ریزیم.صبر می کنیم تا روغن داغ شود بعد کوکو را در ماهی تابه قرار می دهیم.

مرحله چهارم

کوکو را داخل تابه قرار داده و با پشت قاضق صاف می کنیم و سعی می کنیم که ضخامت همه جاها یکسان باشد.حالا در تابه را می گذاریم و صیبر می کنیم تا با شعله ملایم یک طرف کوکو سیب زمینی ما بپزد و طلایی شود.

مرحله پنجم

حالا کوکو را برش می دهیم تا وسط کوکو هم خوب پخته شود.حدود ده دقیقه اجازه می دهیم تا کوکو در تابه در بسته بماند و اگر احساس کردید که روغن کم است کمی روغن اضافه کنید.

مرحله ششم

بعد از اینکه وسط کوکو کاملا پخته شد باید کوکو را برگردانیم تا طرف دیگر هم طلایی شود.توجه کنید زمان پختن طرف دوم نصف زمان طرف اول است و در تابه را هم نگذارید.

مرحله هفتم

تقریبا بعد از گذشت ده دقیقه کوکوی شما آماده است.حالا باید روی کاغذ روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی خارج شود.این غذا هم با کته سرو می شود و هم با نون و هم با ساندویچ.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 5 دی 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.