طرز تهیه کوکو سبزی در ماهیتابه دو طرفه و خوشمزه
طرز تهیه کوکو سبزی در ماهیتابه دو طرفه
کوکو سبزی بعد از کوکو سیب زمینی محبوب ترین کوکو می باشد.این کوکو را می توانید با نان یا سبزی پلو سرو کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو سبزی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سبزی کوکو | ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۴ عدد |
روغن مایع | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
زرشک و گردو | دلخواه |
طرز تهیه کوکو سبزی
مرحله اول
برای تهیه کوکو سبزی ساده ابتدا تخم مرغ ها در یک ظرف بشکنید و خوب به هم بزنید تا کف ریز کند، این کار در کیفیت کوکوی شما تاثیر زیادی دارد.در مرحله بعدی باید نمک و زردچوبه و فلفل را به دلخواه خود اضافه کنید.
مرحله دوم
در مرحله بعد زرشک و گردوی خرد شده را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کاملا یکدست شود.در مرحله بعدی باید سبزی کوکویی را اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
مرحله سوم
تابه را روی اجاق گذاشته و روغن بریزید و صبر کنید تا روغن خوب داغ شود.اگر روغن خوب داغ نشود موقعی که می خواهید کوکو سبزی خود را برگردانید کوکو سبزی شما خرد می شود.
مرحله چهارم
حالا وقت آن است که مواد کوکو را داخل تابه بریزید.می توانید مواد را یک جا ریخته و یا قالبی و کم کم بریزید. این بستگی به سلیقه شما دارد ولی معمولا اگر کوکو در ابعاد کوچک پخته شود خوشمزه تر می شود.
مرحله پنجم
زیر تابه آتش پخش کن بگذارید تا کوکو با حرارت ملایم پخته شود. صبر کنید تا یک طرف خوب پخته شود و بعد از پختن برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود. معمولا طرف دوم در نصف زمان طرف اول پخته می شود.
مرحله ششم
توجه داشته باشید که گردو را طوری خرد کنید تا پودر نشود و زرشک را از قبل بشویید تا آبی نداشته باشد این کار به کیفیت کوکوی شما کمک می کند بعد از پخت در ظرف سرو بکشید و در کنار خانواده نوش جان کنید.
- منبع : mahsa.baano9