طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی به روش خوشمزه و سالم

طرز تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی طرز تهیه مرغ سوخاری مثل بیرون طرز تهیه مرغ سوخاری برای 5 نفر فیلم طرز تهیه مرغ سوخاری در فر طرز تهیه مرغ سوخاری در توستر طرز تهیه مرغ سوخاری خروس طرز تهیه مرغ سوخاری ایرانی طرز تهیه مرغ سوخاری در فر

مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه از پر فروش ترین فست فودها در سراسر دنیاست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۸ تکه
سیب زمینیبه مقدار لازم
شیر۲ لیوان
سرکه۲ قاشق غذا خوری
سس فلفلبه مقدار لازم
نمککمی
سیر۲ حبه
آرد سفیدبه مقدارلازم
فلفل سیاه و پودر زنجبیلبه مقدار لازم
پاپریکا و پودر سیربه مقدار لازم
رزماری و آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرحله اول

برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه در ابتدای کار، ما به باتر میلک نیاز داریم. برای تهیه آن، شیر ولرم را درون یک کاسه می ریزیم. دمای شیر باید کمی بیشتر از دمای محیط باشد. سپس سرکه را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا ببرد.

مرحله دوم

می توان به جای باترمیلک از ترکیب ماست و آب به نسبت ۳ به ۱ مخلوط کنیم. به باترمیلک سس فلفل و نمک و کمی سیر رنده شده می زنیم. سپس مرغ ها را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا تمام مرغ مزه دار شود.

مرحله سوم

در این مرحله حدود ۸ ساعت به مرغ استراحت می دهیم تا مزه دار شود. سیب زمینی ها را شسته و پوست کنده و به صورت خلالی خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی های خرد شده را درون یک ظرف حاوی آب سرد قرار می دهیم تا نشاسته شان برود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه با به حدی روغن به تابه اضافه می کنیم که مرغ ها هنگام سرخ شدن درون روغن شناور باشند. حالا سیب زمینی ها را درون آن سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

وقتی که مرغ ها به اندازه کافی استراحت کرد، یک کاسه برداشته و آرد سفید و فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پاپریکا، پودر سیر، رزماری و آویشن را با هم مخلوط می کنیم. سپس مرغ ها را از مایه خارج کرده و درون آرد می زنیم.

مرحله ششم

دوباره داخل مایه زده و مجدد در مخلوط آرد می غلتانیم. بار دوم کمی مرغ را با دست ماساژ می دهیم تا کمی پرک آرد ایجاد شود. بعد بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون روغن زیاد و داغ سرخ می کنیم. سپس در کنار سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 21 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.