طرز تهیه همبرگر آمریکایی خوشمزه و حرفه ای به روش بیرونی
طرز تهیه همبرگر آمریکایی
همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه و فست فودی است که تقریبا پایه ثابت بیشتر غذاهای حاضری است.همبرگر به روش های مختلفی تهیه می شود که معروف ترین روش آمریکایی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه همبرگر آمریکایی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوساله چرخ کرده | ۴۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد و ریز خرد شود |
سس ورچستر | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پودر نان باگت خشک | ۴۰ گرم |
طرز تهیه همبرگر آمریکایی
مرحله اول
برای تهیه همبرگر خوشمزه در اولین قدم گوشت را با پیاز و فلفل و سس خوب ورز دهید تا کاملا همگن شود و ترکیب یکدستی حاصل شود.توجه داشته باشید که نمک را الان نریزید و موقعی که روی تابه قرار دادید نمک بزنید تا همبرگر آبداری داشته باشید و گوشت سفت نشود.
مرحله دوم
بعد از مخلوط کردن مواد باید آنرا به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و بعد از طی شدن این زمان آن را از یخچال بیرون آورده و چونه کنید و سرخ کنید.
مرحله سوم
نکته مهم در تهیه این نوع همبرگر این است که برای سرخ کردن فقط کف ماهی تابه باید چرب شود و از ریختن روغن خودداری کنید.تابه را اول داغ داغ کنید تا مانند گریل عمل کند و تابه سرد باعث آب انداختن گوشت می شود.
مرحله چهارم
در تهیه مواد اولیه توجه داشته باشید که اگر از گوشت سردست استفاده می کنید نیازی نیست از چربی اضافه استفاده کنید.اگر از بقیه قسمت ها استفاده می کنید توجه کنید که به ازای ۴۵۰ گرم گوشت بین ۵۰ تا ۷۵ گرم پوشت قلوه گاه گوساله هم اضافه کنید.
مرحله پنجم
گوشت گوساله اگر دوبار چرخ شود همبرگر بهتری به شما می دهد پس اگر امکانش هست حتما دو بار چرخ کنید.ممکن است سس ورچستر را پیدا نکنید که در این صورت آن را حذف کرده و چیز دیگری را جایگزین نکنید.
مرحله ششم
هر طرف همبرگر آمریکایی باید حدود ۴ دقیقه سرخ شود. در نکات همبرگر لازم است بدانید که برای درست کردن همبرگر استاندارد بهتر است که وزن چونه های اولیه را بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم در نظر بگیرید.حالا می توانید نوش جان کنید.
- منبع : ziiziiiii_food