طرز تهیه باقالی پلو با گوشت دونفره خوشمزه به روش خونگی

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت دونفره

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت دونفره طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک طرز تهیه باقالی پلو با گوشت برای 20 نفر عکس باقالی پلو با گوشت طرز تهیه باقالی پلو با گوشت نی نی سایت فیلم آموزش باقالی پلو با گوشت

باقالی پلو با گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای لاکچری شناخته می ‌شود. این غذای خوشمزه معمولا برای مجالس و مهمانی ها مهم استفاده می ‌شود و به همین دلیل کمتر به صورت عادی در منزل پخته می‌ شود. البته برای تهیه باقالی پلو با گوشت حتما نیاز نیست که برای هر نفر یک گوشت گردن تهیه کرد یا از گوشت بسیار زیادی استفاده شود، می‌توان به راحتی از تکه های گوشت خورشتی نیز برای پخت این غذای خوشمزه استفاده نمود. مقدار گوشت موجود در باقالی پلو مهم است، اما در صورتی که چاشنی و طعم دهنده هایی خوبی استفاده شود می‌توان این غذا را با گوشت کم هم درست کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقالی پلو با گوشت دونفره در ادامه با سایت اموزشی مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت گوساله بدون چربی۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
زردچوبه۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
چوب دارچین۱ عدد
نمکبه میزان لازم
زعفران دم کردهچند قاشق غذا خوری
برنج۴ پیمانه
سبزی پلو۳۰۰ گرم
باقالی۲ پیمانه

طرز تهیه باقالی پلو با گوشت دونفره

مرحله اول

برای تهیه باقالی پلو با گوشت خوشمزه در ابتدای کار، گوشت را همراه پیاز خرد شده و زرد چوبه و فلفل سیاه و یک چوب دارچین آبپز می ‌کنیم. وقتی گوشت کاملاً پخته و نرم شد از آب، گوشت را جدا کرده و تکه تکه می ‌کنیم.

مرحله دوم

در تابه ‌ای پیاز خلال شده را تفت داده و گوشت ‌های تکه شده را به پیاز ها اضافه می ‌کنیم و بعد کمی نمک و فلفل می ‌زنیم و یک تفت کوچک می ‌دهیم. بعد زعفران دم کرده به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می ‌کنیم و کنار می ‌گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیمف سپس اجازه می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس باقالی را در آبجوش ریخته و وقتی تقریبا پخته شد، برنج را اضافه می ‌کنیم و بعد از کمی جوش خوردن، سبزی پلو را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

و وقتی که برنج نیم پز شد، برنج را آبکش می ‌کنیم. کف قابلمه را روغن می‌ریزیم و در هر لایه از باقالی پلو گوشت ریخته و می ‌گذاریم دم بکشد. می توانید برای تزیین باقالی پلو، گوشت را با باقالی پلو دم نکرده و هنگام سرو آن را در کنار برنج قرار دهید یا جداگانه در ظرف دیگری بگذارید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 27 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.